Uspomena na sina

Otkako je tragično izgubio najstarijeg sina, glumac tužnim sjećanjem obilježava svaki njegov rođendan

Na dan kad bi Jett proslavio 30. rođendan, da prije 13 godina nije bilo kobne nezgode tijekom obiteljskog ljetovanja na Bahamima, glumac koji je prije dvije godine zbog teške bolesti izgubio i suprugu Kelly Preston,objavio je posvetu svom dječaku.

Dani prolaze, ali sjećanje na voljene ne blijedi, poručuje John Travolta u nedavnoj dirljivoj objavi na Instagramu. Posvetio ju je svom najstarijem sinu Jettu, koji bi da je danas živ, 13. travnja proslavio okrugli, 30. rođendan.

Legendarni glumac i zvijezda serije „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story“ u kojoj je tumačio ulogu odvjetnika obrane, Roberta Shapira, u objavi je, uz Jettovu fotografiju dodao riječi:“ Mislim na tebe svaki dan”, piše People.

Svaki roditelj kojem se dogodi nezamislivo, gubitak djeteta, s vremenom samo nauči živjeti s boli jer nikada ne prestaje. Tako je i holivudski glumac nakon smrti sina učio funkcionirati dan po dan, ponajprije zbog danas odrasle kćeri Elle te sina Benjamina koji će za godinu ili dvije postati tinejdžer.

Uz to, supruga holivudskog glumca Kelly Preston odvažno se, pune dvije godine, borila s rakom dojke sve dok u ljeto 2020. nije podlegla bolesti.

Čitajte i: Ella Bleu Travolta krenula je stopama svojih roditelja: Kći slavnih glumaca dobila prvu glavnu ulogu

image

John Travolta i Kelly Preston

MOSA/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako je Travoltin najstariji sin patio od Kawasakijeva sindroma, bolesti koja pogađa arterije i zbog toga je od svoje druge godine bio vrlo lošeg zdravlja (uz to se nalazio i u spektru autizma te bolovao od astme), 2009., na odmoru na Bahamima, dogodila se kobna nezgoda.

Pretpostavlja se da je doživio napadaj u kupaonici, pao i nezgodno udario glavom o kadu. Beživotno tijelo pronašla je njegova obitelj, a tada mu je bilo samo 16 godina. Od tada glumac obilježava svaki Jettov rođendan, dijeleći tužno sjećanje na voljeno dijete.

Linker
25. travanj 2024 09:36