dugo to traje

Ulovljeni u strastvenom klinču: Otkriveno što je Styles govorio o Emily prije devet godina

Svidjela mu se još dok je bio član grupe ‘One Direction‘, gledao ju je filmu ‘Gone Girl‘ i od tada je najljepša manekenka svijeta njegova tiha patnja.

Čini se da je Emily Ratajkowski odavno zapela za oko britanskom pop pjevaču Harryju Stylesu. Tek se sada pokazalo da strastveni poljupci na ulici, nakon njegovog koncerta u Tokiju, nisu znak usputne afere najljepše žene svijeta i pjevača koji u sklopu svoje svjetske turneje "Love on Tour" dupkom puni koncertne dvorane.

Britanski pjevač je prije devet godina, u razgovoru za meksičku kabelsku televizijsku mrežu TeleHit, bez krzmanja otkrio u koju se slavnu osobu tada zatreskao. Još je bio član grupe "One Direction", a kao svoj zvjezdani crash naveo je - Emily Ratajkowski. Svidjela mu se zahvaljujući filmu "Gone Girl". Naime, imala je malu, ali zapaženu ulogu u filmu čije su zvijezde Rosamund Pike i Ben Affleck. Ukratko, Emily je već godina Harryjeva tiha patnja, javlja E! Online.

image

Emily Ratajkowski s ekipom iz filma ‘Gone Girl‘

MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Obožavateljice ga, čim se pojavi na pozornici tijekom turneje, pozdravljaju euforičnim vrištanjem pa ih Harry mora moliti da ga puste da krene s nastupom. Ima "ono nešto" za čim žene luduju, pa i kad modno pomiče granice i kiti se bisernom ogrlicom - što klasični, macho frajeri nikad ne bi učinili. Pa ipak, bio je u vezi s glumicom i redateljicom Olivijom Wilde koja je zbog njega ostavila supruga, Jasona Sudeikisa, a sad je osvojio svoju davnu tihu patnju, Emily Ratajkowski.

image

S Olivijom Wilde na prošlogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji

ALBERTO TERENGHI/IP/SHUTTERSTOCK

Manekenka je prošlog ljeta podnijela dokumente za razvod od Sebastiana Beara-McClarda, a od tada do danas povezivali su je s Bradom Pittom, Peteom Davidsonom te komičarem Ericom Andréom. Ni jedan je nije uspio zadržati. Čini se da u njima nije vidjela materijal za vezu. Možda će Harryju Stylesu uspjeti ono što nije njima?

Linker
25. travanj 2024 10:04