prava mezimica

Uživa u ulozi oca: David Beckham je "zezao" kći Harper loveći je po ulicama New Yorka

David Beckham spakirao je kovčege i sina Cruza te 12 godišnju Harper Seven poveo na kratki izlet u New York. Nakon što su obišli glavne atrakcije grada, bivši nogometaš šalio se s kćeri na ulicama "Velike Jabuke".

David Beckham uživa u obiteljskom životu i to definitivno ne skriva. Ovih dana je spakirao kovčege i s najmlađom 12-godišnjom kćeri Harper Seven i 18-godišnjim sinom Cruzom otišao na kratak izlet u New York. Zajedno su obilazili znamenitosti "Velike Jabuke", a paparazzi su ih uhvatili u ležernoj šetnji ulicama grada.

Čini se kako David i Harper još jednom potvrđuju onu da je veza između kćeri i očeva itekako posebna. Paparazzi su uhvatili David dok se lovio s Harper. Vlasnik kluba Inter Miami, 48-godišnji obuhvatio je Harper velikim zagrljajem dok su zajedno koračali nakon ručka u restoranu Sadelle‘s. U stopu ih je pratio Cruz.

image
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

David je izgledao stylish kao i uvijek u bež jakni brušene kože s krznom, koju je kombinirao s tamnim trapericama, tamnoplavom kapom i parom čizama od brušene kože. Harper je bila u tamnoplavoj rebrastoj vesti koju je nosila uz traperice i tenisice, a sve je upotpunila zlatnim okruglim naušnicama.

Ranije ovog tjedna, David je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija s putovanja, pa je tako otkrio i da je klizao s Harper prije nego što su se popeli na vrh impozantne Rockefeller zgrade.

A dok je trojac uživao u New Yorku, Romeo je izašao s prijateljima u noćni izlazak. A za tu priliku, odjenuo je Spice Girls majicu. Svojiim modnim izričajem pohvalilo se na društvenim mrežama, a svojih 4 milijuna pratitelja je pitao kako im se sviđa njegova majica na kojoj je između ostalog fotografija njegove mame. Fanovi su oduševljeno komentirali da mu je majica odlična i da bi trebao mami reći kako je vrijeme za novu turneju.

Linker
11. travanj 2024 13:46