Zrinka Cvitešić

 MARKO TODOROV/CROPIX
ZAJEDNO SU 10 GODINA

Uživaju u Hrvatskoj: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar nakon dugo vremena snimljeni zajedno

Par koji već godinama živi u Londonu, viđen je u gledalištu varaždinskog HNK, a uživali su u predstavi ‘‘San ivanjske noći‘‘.

Par koji već godinama živi u Londonu, viđen je u gledalištu varaždinskog HNK, a uživali su u predstavi ‘‘San ivanjske noći‘‘.

U varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu premijerno je prikazana predstava ‘‘San Ivanjske noći‘‘, a na premijeri su prisustvovala i neka poznata lica. Tako su nakon duljeg vremena zajedno viđeni glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar koji su plijenili pozornost u elegantnim izdanjima. On je odjenuo klasično tamnoplavo odijelo s kojim se nikada ne može pogriješiti, dok je poznata hrvatska glumica zablistala u crnom outfitu s chic šeširom.

image

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić plijenili su pozornost u elegantnim izdanjima

ZELJKO HAJDINJAK CROPIX

Par je uživao u loži u društvu prijatelja, a pretpostavlja se da je Zrinka na premijeru došla kako bi podržala svog dugogodišnjeg prijatelja, glumca Marinka Leša koji ima jednu od glavnih uloga u spomenutoj predstavi. S obzirom na to da već dugo vremena žive u Londonu, glumicu Zrinku Cvitešić i njezinog partnera Niku vrlo rijetko viđamo u Hrvatskoj.

Iako je par u vezi već deset godina, prilike kada su bili na istom mjestu i u isto vrijeme mogli bismo doslovno nabrojati na prste jedne ruke. No početkom godine zajedno su viđeni također na premijeri predstave pod nazivom ‘‘Majka hrabrost i njezina djeca‘‘ u varaždinskom HNK.

image

Početkom godine par je zajedno viđen na premijeri predstave ‘‘Majka hrabrost i njezina djeca‘‘

ZELJKO HAJDINJAK CROPIX

Glumica i umirovljeni nogometaš gotovo nikada ne govore o privatnom životu, ali poznato je da su se upoznali 2012. godine, ubrzo nakon što se Niko razveo od bivše supruge Simone Fistrić s kojom ima i kćer Loree. Jedno vrijeme su živjeli na relaciji Zagreb-London-Brač gdje imaju maslinik i svoju oazu mira, a bivši Vatreni tada je rekao da obožava svoju Zrinku te da će ju podržati u svemu što naumi.

Linker
27. travanj 2024 10:23