Najslađe vrijeme

Uživanje u sunčanom danu: Ponosna Vanna u šetnji s unučicom

Naša poznata pjevačica prije tri mjeseca postala je baka malene djevojčice Marije.

Posljednji topli dan ove godine, kako tvrde prognostičari, za šetnju gradom iskoristila je pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna, a sa sobom je povela i obiteljsku mezimicu, tromjesečnu unučicu Mariju. Naime, prije tri mjeseca njezin sin Luka dobio je kći, koja je veliko veselje njoj i njezinom suprugu Andriji Vrdoljaku te njihovoj kćeri Jani. Kako tvrde prijatelji, baka i djed potpuno su očarani malenom djevojčicom i ne treba ih previše moliti da bi ju pričuvali.

image

Ivana Vrdoljak Vanna sa svojom unučicom šetala Laščinskom ulicom

JOSIP MOLER CROPIX

Vanna i Andrija vrlo su vezani za obitelj koju su uspjeli sačuvati daleko od očiju javnosti, no pjevačica je otkrila da je njihov 26-godišnji Luka diplomirao povijest i kroatologiju, a o njegovoj partnerici malo se zna osim da radi u jednoj marketinškoj agenciji. A da Luka može imati puno povjerenje u svoje roditelje koji obožavaju njegovu kćerkicu, dokazuje i to što je Andrija Vrdoljak već dvostruki djed, a dvije unučice podarila mu je Dora, kći iz prvog braka.

image

Andrija Vrdoljak i Vanna, mladoliki baka i djed





DAMJAN TADIC/CROPIX

‘‘Gušt mi je gledati mog Andru, koji nema niti jedno fizičko obilježje djeda, koliko uživa sa svojom unučicom. Taj ciklus života kojem svjedočimo je nevjerojatan i mogu jedino osjećati ponos i zahvalnost da sam u svemu tome i ja jedan dio‘‘, rekla je prije pet godina za Gloriju kada je Andrija imao samo jednu unučicu. Sada je i Vanna saznala što znači biti baka i nema sumnje da u tome uživa bez zadrške.

image

Obitelj joj je na prvom mjestu, ali bez glazbe ne može

NIKOLA VILIC/CROPIX

‘‘Ja sam vrlo posvećena svojoj obitelji, ali znam da ne bih mogla bez bavljenja glazbom i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim kako sam si to samo umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. I to mi je uspjelo‘‘, rekla je tada pjevačica.

Linker
29. ožujak 2024 16:03