Ljepota je nasljedna

Vanna kćeri Jani čestitala 22. rođendan, a svi su komentirali koliko su slične

Pjevačica koja svoju djecu čuva daleko od javnosti nije odoljela javno čestitati rođendan kćeri koja je od mame nasljedila ljepotu, ali je odabrala profesionalni put daleko od pjevanja i bilo kakve umjetnosti.

Svi koji dobro poznaju Ivanu Vrdoljak Vannu, znaju da joj je obitelj na prvom mjestu. U više od trideset godina karijere, privatni život brižno je čuvala za sebe pa je tako dalje od kamera držala i svoju djecu, sina Luku i kćer Janu. No ovih dana nije odoljela svojoj lijepoj kćeri preko društvenih mreža čestitati 22 rođendan, a mnogi su Janinu ljepotu usporedili s maminom. No lijepa Jana kao ni njezin četiri godine stariji brat Luka nisu krenuli stopama svojih roditelja.

image

Jana Vrdoljak

INSTAGRAM

Njihov tata Andrija Vrdoljak filmski je producent, a djed Antun Vrdoljak slavni redatelj pa se čini da je Jani i Luki bilo dosta umjetnosti u kući. Ona je studentica komunikologije, a on je pri kraju studija povijesti i kroatologije. No Jana je posljednjih godina najveća mamina podrška pa tako ne propušta njezine koncerte, a prije tri godine bila je i glavna glumica u spotu za njezinu pjesmu "Puna memorija . Uoči Vaninog obljetničkog koncerta prošle godine u zagrebačkoj Areni, Jana se s mamom pojavila i u emisiji Dalibora Petka.

"Meni je oduvijek bilo fora, nekad sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što zapravo radi, gdje sve nastupa i sad je snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor", otvoreno je tom prilikom otkrila Jana, ne pokazujući ni trunku treme pred kamerama. A niti Vanna ne skriva koliko je ponosna na svoju djecu, prije svega jer su izrasli u vrijedne i poštene ljude.

image

Andrija i Ivana Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom prije četiri godine na otvorenju Pula film festivala

DANIJEL BARTOLIĆ/CROPIX

"Vrlo sam posvećena svojoj obitelji, ali znam da ne bih mogla bez bavljenja glazbom i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim kako sam si to samo umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. I to mi je uspjelo", kazala je prije nekoliko godina za Gloriju.

Linker
05. ožujak 2024 14:44