NAJMLAĐI ČLAN

Veliko slavlje u obitelji Ivana Perišića: Miljenik obitelji proslavio drugi rođendan

Naš slavni reprezentativac i njegova supruga Josipa svom sinčiću Luki priredili su rođendan za pamćenje uz male prijatelje, mađioničara i tortu u obliku - autobusa.

Koliko je Ivan Perišić, naš slavni reprezentativac i igrač Hajduka vješt na travnjaku, toliko je vješt i u skrivanju privatnog života. No nije mogao odoljeti da se ne pohvali rođendanskim slavljem obiteljskog miljenika, dvogodišnjeg sinčića Luke. Slatkom mališanu mama Josipa i tata Ivan priredili su slavlje na dječjem igralištu. Bilo je tu puno balona, transparenata, mađioničara i naravno malih prijatelja, a pala je i obiteljska fotografija uz rođendansku tortu u obliku školskog autobusa punog raznih životinja.

Perišići se uglavnom drže daleko od medija. Josipa je posvećena obitelji i djeci: par ima 12-godišnjeg Leonarda, 10-godišnju Manuelu i malenog Luku, a Ivan je još uvijek posvećen nogometu te trenutačno igra za Hajduk. Par se upoznao još u srednjoj školi, pred matičarem su se vjenčali 2012. u krugu najuže obitelji, a 2020. organizirali su crkveno vjenčanje u Grohotama na otoku Šolti.

image

Ivan i Josipa Perišić 2019. živjeli su u Njemačkoj

STEFAN MATZKE/AFP/PROFIMEDIA

Njegov sportski život odveo ih je i van granica Hrvatske jer je Ivan Perišić skautima zapeo za oko već kao 17-godišnji pomladak Hajduka, njegovog omiljenog kluba u kojem će prema svem sudeći i završiti svoju briljantnu karijeru. Tada je otišao igrati u francuski klub Sochaux, pa potom u Brugge, Borussiju iz Dortmunda, Wolfsburg, milanski Inter, minhenski Bayern, i londonski Tottenham, a cijelo vrijeme s njime je putovala i obitelj.

image

Ivan i Josipa Perišić, ljubav od školskih dana

INSTAGRAM

Samozatajna Josipa redovita je podrška svom suprugu s nogometnih tribina, pogotovo kada igra hrvatska reprezentacija s kojom je Ivan osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, broncu u Kataru i srebro u Ligi nacija.

Linker
16. travanj 2024 14:35