Mario Kučera
Razdvojeni, a zajedno

VIDEO INTERVJU | David Skoko otkrio nam je tko je 'stara kuka', ujedno njegov najveći životni uzor

U našem prvom video intervjuu projekta koji smo pokrenuli s Barcaffèom, donosimo vam priču s jednim od najpoznatijih hrvatskih chefova. On je posljednje tjedne proveo u izolaciji sa svojom suprugom i djecom, međutim, svakodnevno je vodio posebnu brigu o još jednom članu svoje obitelji. O kome je riječ, koliko mu u životu znači, što je najvažnije što je od njega naučio i zašto bi 'kad naraste' želio biti kao on, ispričao je urednici našeg portala.

Barcaffè i Gloria pridružili su se globalnoj inicijativi UN-a: "Physically Distant, Socially Together", na koju je uputio i predsjednik WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, a kojom potičemo sve vas da svakodnevno uputite poziv najugroženijim građanima koji su zapravo vaše bake, djedovi, mame, tate, stariji članovi obitelji, svi oni koje je ova situacija učinila usamljenima, zbunjenima, prestrašenima...

Na Gloria.hr ugostit ćemo tri poznata imena koja nam otkrivaju tko su stariji članovi obitelji o kojima brinu. Prvi među njima je jedan od naših najpoznatijih chefova - David Skoko.

U vrlo zanimljivom razgovoru David nam je otkrio tko je osoba o kojoj on, uz suprugu i djecu, svakodnevno posebno brine te koliko mu u životu znači, a mi smo ga iznenadili uključivši tu osobu u naš razgovor učinivši naš virtualni čvenk na kavi još zanimljivijim.

Pogledajte naš video intervju s Davidom Skokom i gostom, kojim smo ga iznenadili.

Dragi naši čitatelji, briga za starije članove obitelji, vjerujemo da ćete se složiti, ne proizlazi samo iz naše ljubavi, privrženosti i potrebe, već i iz obaveze.

I sami ste vjerojatno u životu svjedočili koliko jedan poziv i kratka telefonska ili online kava može promijeniti nečiji dan, tjedan, mjesec... Upravo ova izazovna vremena prava su prilika da budemo ljudi kojima bi se naši roditelji ponosili, a ujedno i savršena prilika da brigom za starije članove naše obitelji vratimo barem djelić sve one požrtvovnosti i ljubavi koju su nam pružali dok smo se nespretnim koracima učili životu.

Budite poput Davida - priključite se akciji Barcaffèa i pokažite svojim najmilijima da u ovim izazovnim vremenima nisu sami!

Banjole 06112019
DAVID SKOKO i otac DANILO
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
Danilo i David Skoko.

Odvojite koju minutu u danu, nazovite svoje roditelje, bake, djedove, tete ili drugog starijeg i osamljenog člana obitelji, popijte kratku telefonsku ili online kavu i uljepšajte im dan! Nek' u vašem glasu i na vašem licu osjete da vam je stalo, neka znaju da nisu sami i da ste tu za njih i da ste zahvalni što su vam podarili ili obogatili život.

Učinite to i zbog sebe! Ništa nas ne obogaćuje koliko ljubav jednih prema drugima!

Linker
30. ožujak 2024 02:38