novi imidž

Više nije crnka: Domaća pjevačica iznenadila drastičnom promjenom izgleda

Mia Negovetić odlučila je zamijeniti svoj prepoznatljivi crni bob nešto strožom frizurom u neočekivanoj boji kose.

Riječka pjevačica Mia Negovetić iskoristila je posjet Zagrebu za druženje s prijateljima, ali i za posjet frizeru. Mlada pjevačica je svoju prepoznatljivu crnu boju kose zamijenila vrlo trendi nijansom narančaste, a umjesto ležernog raskuštranog boba odlučila se za nešto strožu, ravniju varijantu te frizure.

image

Mia Negovetić i Marco Cuccurin

INSTAGRAM/MIA NEGOVETIć

Mia je novi imidž pokazala na fotografijama s bruncha s prijateljem Marcom Cuccurinom. Glazbenica i influencer zajedno su se natjecali u showu "Zvijezde pjevaju" i pritom odnijeli pobjedu, a nakon završetka showa ostali su u odličnim odnosima.

Podsjećamo, Negovetić je i u kolovozu prošle godine privukla pozornost drastičnom transformacijom, a izdanje koje je uključivalo dramatičnu crnu kosu i nešto zreliji, ženstveni imidž predstavila je u spotu za pjesmu "Mijenjam se". Spot je izazvao lavinu reakcija, što ne čudi s obzirom na to da Miu mnogi i dalje pamte kao djevojčicu s naočalama koja je pjevala himnu na svečanom vojnom mimohodu povodom Oluje 2015. godine.

"Da, vrijeme leti. Moj se odjevni stil zapravo svaki dan slaže s onime kako se osjećam, nekad se želim srediti, nekad izaći u trenirci, nekad budem casual, ovisno o tome kakav mi je feeling u zraku taj dan", rekla nam je Mia u intervjuu u prosincu.

Linker
15. travanj 2024 21:23