Velik napredak

WTF dana: Nakon blamaže s rezanjem krastavaca, Hailey čestitala Kendall na prerezanoj limeti

Prijateljica ju je pozvala da pokaže recept za dip od avokada svoje majke Kris Jenner, a pritom je rezala sastojke tako vješto da je Hailey rekla kako će joj "ukrasti" taj potez.

Fanovi Kendall Jenner još uvijek dijele famoznu, viralnu epizodu u kojoj se najmlađa među sestrama Kardashian "proslavila" režući krastavce. Radi se o jednom od najpopularnijih trenutaka prve sezone obiteljskog reality showa na platformi Hulu: slovi za jednu od najboljih zafrkancija na temu Kardashianki. Kendall Jenner sama ju je "lansirala" prije gotovo godinu dana, kad se mučila s rezanjem krastavca otkrivši da ne vlada ni osnovama pripreme namirnica.

No, sada bi se situacija mogla promijeniti, a šala s krastavcima mogla bi pasti u zaborav. Naime, manekenka i influencerica u međuvremenu je radila na svojim kulinarskim vještinama, počevši od rezanja sastojaka. Govorka se da su joj pomogli profesionalni kuhari, no kako god bilo, njezina prijateljica Hailey Bieber pozvala ju je u svoju kuhinju, u sklopu emisije na svom youtube kanalu "What‘s in my kitchen" da pokaže što je naučila.

Odlučile su pripremiti dip Kris Jenner koji je, prema Kendallinim riječima, nastao još 70-ih godina prošlog stoljeća i otad se recept stalno poboljšava.

Prijateljice su najprije pripremile koktel od marakuje, a kad se Kendall uhvatila noža kako bi prerezala limetu napola jer joj je trebao sok tog agruma, Hailey je rekla:

"Wow, koji elegantan potez! Društvo, ukrast ću joj taj spretan potez nožem. Baš je bio je prekrasan!", pohvalila ju je, no prenaglašenu pohvalu mnogi su povezali s njezinim nespretnim rezanjem krastavca.

Kad su se prijateljice osvježile koktelom, prešle su na pripremu dipa od zrelog avokada i gotove šalše od rajčice blagog okusa. Hailey je Kendall pokušala "omesti" opaskom da bi ona radije dodala ljutu šalšu, no reality zvijezda nije ju poslušala. Napravila je jednostavan, blago začinjen, gusti umak za umakanje hrskavih čips-tortilja bez kojih, čini se, nema ni dobrih holivudskih tuluma. Kendall je spretno narezala limete, iscijedila ih u umak i znalački ga začinila.

Linker
19. travanj 2024 17:45