Obiteljske veze

Posvađao se s Kendall: Scott Disick vrlo glasno negoduje zbog novih odnosa snaga u Kardashian klanu

Iako su Scott i Kourtney prekinuli još davne 2015., nakon čega je on imao nekoliko veza, njemu nisu dobro sjele novosti iz njenog ljubavnog života - u kojem sada glavnu ulogu ima roker Travis Baker.

Mnogima omiljeni (bivši) član Kardashian klana, nekadašnji zet i partner - Scott Disick i dalje ima simpatije brojnih gledatelja. Iako se rastao od Kourtney Kardashian, zauvijek će biti povezani zbog njihovo troje djece. No, najnovije ljubavne eskapade svoje bivše partnerice, Scott očito nije baš najbolje podnio. Osjetile su to i Kourtneyine sestre, posebice Kendall Jenner koja se s bivšim šogorom žestoko posvađala.

Očito je da se Scott osjeća izostavljeno iz obitelji, pogotovo nakon zaruka Kourtney i Travisa Barkera. Nakon što je Kendall otišla od stola, Scott je mami Kris Jenner kazao što ga muči odnosno da "ako ne bi trebao više biti dio obitelji, onda radije to ne bi bio".

image

Scott i Kourtney razišli su se 2015.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kris je zanijekala da je itko ikada to rekao i inzistirala je na tome da Scott više ne upliće Kendall u trzavice, jer i ona se našla 'u sredini'. Nakon svađe Kendall je odjurila svojoj starijoj sestri i uzrujano joj prepričala što se dogodilo.

"Scott je rekao nešto u stilu: 'Što radite za Dan zahvalnosti? Očito ja nisam pozvan'. Odmah napad. Preko mene pokušava prenijeti poruku, a ja sam mu rekla da to ne radi. Bila sam u mnogo toksičnih odnosa, ne mogu to više podnijeti", požalila se 26-godišnja sestra.

Na kraju za zaključila da nije na njoj da govori u ime svoje starije sestre i njenog novog partnera. Kendall je dodala da je njen bivši šogor samog sebe viktimizirao te istovremeno od svih drugih radio negativce. "Ja nemam nikakvih loših namjera prema njemu, volim ga i zauvijek bih htjela da je s nama, samo me ulovio nespremnu", objasnila je Kendall.

image

Scottu se ne sviđa nova 'uloga' u obitelji.

FOTOGRAFIJE: LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kourtney i Travis opet će pred oltar: Nakon one u Vegasu, slijedi i službena ceremonija

Prva svađa

A sestra koje se ova drama najviše tiče 43-godišnja Kourtney, nije imala previše živaca za cijelu situaciju. "Nemam više snage za ovo. Moja je glava na drugom planetu. Ispisujem se iz ove drame", kazala je Kourtney dok je kucala po mobitelu.

Tamo je bila i Khloé koja se nije složila sa stavom najstarije sestre, nego naprotiv smatra da bi ona trebala preuzeti glavnu riječ kada se radi o njenom bivšem suprugu.

image

Scott i Kendall posjetili su zajedno vračaru, koja je trebala pomiriti njega i Kourtney nakon prekida.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Rekla sam ti još to prije nekoliko tjedana. Nama je potrebno da ti razgovaraš sa Scottom i postaviš prave granice, jer svi mi drugi smo između dvije vatre. mislim da trebaš reći: 'Hej, krenula sam dalje, prestani o tome razgovarati s mojom obitelji. Pitaj mene je li mi ok, prestani sve druge uplitati'. Tako se to radi, ti bi trebala biti vladarica situacije", kazala joj je Khloé.

Na kraju epizode Scott i Kendal su još jednom razgovarali te priznali da im je situacija u kojoj se međusobno napadaju i svađaju grozna. Zaključili su da je ovo prvi put kako su se posvađali, a znaju se otkada je Kendall imala sedam godina.

Linker
16. travanj 2024 17:49