vjenčana manikura

Zaboravite francusku manikuru, Jennifer Lopez pokazala koja je manikura ultimativni trend

Latino diva u skladu s trendovima nosila je duge špičaste nokte i mliječno bijeli neprozirni lak koji je ovo ljeto postao pravi hit među slavnima

Jennifer Lopez još uvijek je pod dojmom svog raskošnog vjenčanja za Bena Afflecka. Svako toliko javnosti otkriva nove detalje, od toga kako je izgledala proba za svadbenu ceremoniju, objavila je fotografiju svog supruga kako na vjenčanju grli mamu…, a sada je otkrila i kako su joj izgledali nokti.

Za razliku od uobičajene francuske manikure, prozirnog diskretnog laka i kraće duljine noktiju za koju se odlučuje većina mladenki, latino diva nosila je mliječno bijeli lak na dugim šiljastim noktima. Mnogi se pitaju je li to bila diskretna poruka nestašnom mladencu sklonom kocki i alkoholu ili samo slučajnost inspirirana modnim trendovima.

image

Jennifer Lopez

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Lak boje mlijeka nedavno je nosila i Victoria Beckham na modnoj reviji francuskog dizajnera Jacquemusa, samo što su njezini nokti bili puno ‘pitomije‘ oblikovani. Nokti suženi prema vrhu nosili su se osamdesetih godina prošlog stoljeća, a sada se taj trend vratio u puno radikalnijem obliku. Nokti izgledaju kao opasno oruđe kojim bi vlasnica, osim drugima, mogla prilično našteti i samoj sebi.

Šiljaste nokte, ali na nogama nedavno je pokazala i Lila Moss, kćer slavne manekenke Kate Moss i sablaznila javnost.

Jennifer Lopez nije dobila kritike za svoju manikuru već su modni znalci boju, duljinu i oblik noktiju protumačili kao primjereni dodatak njezinoj romantičnoj vjenčanici koju je dizajnirao Ralph Loren.

Linker
25. travanj 2024 02:16