KARIM JAAFAR/AFP/PROFIMEDIA
Prepuna modrica

Zabrinula javnost: Najljepša žena svijeta neprepoznatljiva je i nalazi se u bolnici

Bella Hadid pokazala je modrice na leđima, natučene noge i zavoj na ruci: svi se pitaju što joj se dogodilo.

Bella Hadid pokazala je modrice na leđima, natučene noge i zavoj na ruci: svi se pitaju što joj se dogodilo.

Što se događa s Bellom Hadid? Mnoge je zabrinula nedavnom objavom na Instagram storyju jer je puna modrica, nalazi se u bolnici, a među zbunjujućim fotografijama nalazi se i šprica puna krvi. Halloween je prošao, ali najljepša žena svijeta, barem prema mišljenju estetskog kirurga dr. Juliana De Silve, izgleda kao da masku do kraja nije skinula.

image

Bella Hadid zabrinula je fanove objavom na društvenoj mreži

INSTAGRAM

Nije pojasnila otkud joj modrice na leđima prekrivene flasterima ili gazom, zašto su joj noge natučene i prepune modrica te zašto se nalazi u bolničkoj sobi. Zavoj oko njene desne ruke navodi na pomisao da je, možda, doživjela prometnu nezgodu? Posljednji put, naime, viđena je u Santa Monici prošle subote. Bila je odlično raspoložena, napunjenih baterija nakon što se s dečkom Marcom Kalmanom, menadžerom u kreativnoj industriji, vratila s odmora u Kataru, gdje su skakali padobranom. Prošli mjesec proslavila je 26. rođendan i pohvalila se tortom koju joj je ispekla starija sestra Gigi. Čestitari su je zasuli najboljim željama dok su joj dečko i sestra organizirali rođendanski party.

"Najbolje iznenađenje! Hvala mojem dragom, sestri, prijateljima i obitelji što su me natjerali da se osjećam tako voljeno. Vjerujem da će mi dvadesetšesta biti posebna godina. Osjećam to," napisala je Bella.

Nedugo potom, oglasila se zagonetnim i uznemirujućim fotografijama iz bolnice, bez riječi objašnjenja. Nisu se oglasile ni njezina majka Yolanda, a ni sestra. Detalji će, bez sumnje, isplivati na površinu.

Linker
26. travanj 2024 08:01