PROFIMEDIA
Kaubojska ljubav

Zaljubili se dok je on bio u braku: Par iz serije ‘Yellowstone‘ napokon priznao vezu

Oženjeni otac troje djece i glumica u usponu upoznali su se 2019. zahvaljujući seriji "Yellowstone" u kojoj glume ljubavni par i ljubav prenijeli u stvarni život

Oženjeni otac troje djece i glumica u usponu upoznali su se 2019. zahvaljujući seriji "Yellowstone" u kojoj glume ljubavni par i ljubav prenijeli u stvarni život

Američka country zvijezda i glumac Ryan Bingham potvrdio je vezu s kolegicom Hassie Harrison iz serije "Yellowstone". Dugo su krili da se među njima događa nešto više od prijateljstva, a za ljubav su, čini se, "krive" njihove uloge u nagrađivanoj seriji. Mnogi su zamijetili da vrlo uvjerljivo tumače ljubavni par: njegov lik, tajanstveni bivši zatvorenik i kauboj, Walker, zaljubljuje se u rodeo jahačicu Laramie na Yellowstone Dutton Ranchu, gdje oboje rade. Njihova ljubavna priča tek je dio razgranate sage o obitelj Dutton, vlasnicima najvećeg ranča u Montani, a glumljene iskre sa seta koje su zamislili autori serije, Taylor Sheridan i John Linson, "zapalile" su ih i u stvarnom životu.

Baš zato su na fotografiji kojom su potvrdili da su zajedno, zapalili veliku vatru. Ljubili su se dok ih je netko fotkao, a iza njih je pucketao plamen. Slavni country pjevač, dobitnik Oscara za pjesmu "The Weary Kind", u popratnoj objavi napisao je: "Ovo je puno više od iskre".

image

Hassie Harrison pridružila se ekipi Yellowstonea u trećoj sezoni

SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Razlog zbog kojeg su se skrivali je njegova je bivša supruga, producentica Anna Axster. Naime, s kolegicom sa seta spetljao se dok je on još bio u braku. Poznato je kako se 33-godišnja Hassie Harrison pridružila ekipi "Yellowstonea" 2019., na snimanju treće sezone. Nagađanja da se potajno viđa s 42-godišnjim Ryanom Binghamom, počela su 2020., kada je u lipnju te godine počelo prikazivanje te sezone.

image

Ryan Bingham dobio je 2010. nagradu Američke filmske akademije

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Country zvijezda zatražila je 2021. razvod dvanaestgodišnjeg braka s producenticom u kojem je dobio troje djece. Da ostavlja suprugu zbog druge, indirektno je potvrdila prodaja kuće vrijedne gotovo tri milijuna dolara koju je Bingham dijelio s Annom Axster i njihovom djecom, jer glumac sve do sada nije htio ništa reći o razlazu sa suprugom i novoj ljubavi sa seta. Trebale su proći dvije godine da se slegne medijska prašina zbog razvoda i da ljubavnici priznaju vezu. Svima su poručili kako su se njihovi osjećaji potaknuti iskrom rasplamsali u pravu ljubav.

Linker
27. travanj 2024 04:27