ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK
Nitko nije očekivao

To rade pravi prijatelji: Tom Hanks pojavio se u cameo ulozi u seriji ‘1883.‘ o osvajanju Divljeg zapada

Glumac je pristao na molbu dugogodišnjeg prijatelja, glumca i country pjevača Tima McGrawa koji je sa suprugom Faith Hill, inače najboljom prijateljicom Rite Wilson, Hanksove supruge, glavna zvijezda dramske serije o doseljavanju američkih pionira u Montanu.

Glumac je pristao na molbu dugogodišnjeg prijatelja, glumca i country pjevača Tima McGrawa koji je sa suprugom Faith Hill, inače najboljom prijateljicom Rite Wilson, Hanksove supruge, glavna zvijezda dramske serije o doseljavanju američkih pionira u Montanu.

Holivudski glumac Tom Hanks (65) nedavno se pojavio u cameo ulozi, premda je u svojoj preko četiri desetljeća dugoj karijeri uglavnom tumačio glavne uloge. Bilo je to golemo iznenađenje za fanove povijesne serije "1883.", prequelu dramskog serijala "Yellostone" čije je prikazivanje na platformi Paramount + počelo sredinom prosinca.

Pojavio se u drugoj epizodi, u flashbacku iz američkog građanskog rata kao južnjački general George Meade.

Gledatelji isprva nisu bili sigurni da li je to on jer je u spomenutoj sceni izgledao zapušteno: odjeven u prnje, s dugom, zamršenom bradom i kosom, no jedan njegov direktan pogled u kameru razriješio je dvojbe.

image

Da je vrhunski glumac, to svi znaju, a da je pravi prijatelj i ovoga je puta pokazao.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Neočekivani šećer na kraju: Tom Hanks upao na vjenčanje i iznenadio mladence

O njegovom neuobičajenom potezu izvijestio je CNN. Otkrili su da su zvijezda filmova "Finch" te "Čudo s Hudsona" i njegova supruga, američka glumica Rita Wilson (65) dugogodišnji prijatelji sa zvijezdama serije "1883." Timom McGrawom (54) i Faith Hill (54), bračnim parom iz stvarnog života koji u seriji također glumi par: Jamesa i Margaret Dutton, pretke obitelji čiju smo priču pratili u seriji "Yellostone" prije tri godine.

- Nikad ne želite zabrljati scenu kada imate Toma Hanksa u kadru. On je sjajan tip. Tomova supruga Rita i moja žena Faith najbolje su prijateljice. Uz to, Tom i ja prijateljujemo 25 godina - ispričao je country pjevač i glumac Tim McGraw za portal Cinemablend.

Ukratko, nazvao je frenda i predložio mu cameo, a on je odvratio: "Reci kad trebam biti na setu". Došao je kako su se dogovorili.

Čitajte i: Na tragu Divljeg zapada: Priuštite si vikend izlet u vestern idili uz konje, kočije i dobru hranu

Pojavljivanje slavnog glumca dodatni je mamac za gledatelje serije u kojoj još glume zvijezde Sam Elliott te Billy Bob Thornton. Radnja prati obitelj Dutton oko 1983., na njihovom putu na zapad do Montane, obećane zemlje gdje žele osnovati obiteljski ranč o kojem je već bilo riječi u seriji "Yellowstone".

Linker
26. travanj 2024 10:58