Berlin, GERMANY - Celebrities attending the red carpet of the movie premiere ”Of Indiana Jones and the Dial of Destiny” in Berlin

BACKGRID UK 22 JUNE 2023,Image: 784993598, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Pictured: Harrison Ford, Calista Flockhart, Credit line: Defrance/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

 DEFRANCE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
ne mare za poglede

Zaljubljeni kao prvog dana: Harrison Ford koristi svaku priliku da poljubi svoju suprugu

Iako su u braku već više od 13 godina, čini se kako ljubav između slavnog Indiana Jonesa i 22 godine mlađe kolegice jednostavno cvijeta.

Harrison Ford i njegova treća supruga Calista Flockhart uhvaćeni su u strastvenom poljupcu na aerodromu u Los Angelesu. Naime, 81-godišnji glumac i njegova supruga Dan zahvalnosti i vikend iza toga, proveli su na obiteljskom zimovanju u Montani. Nakon što su sretno sletjeli privatnim avionom, Harrison je iskoristio priliku da zagrli i strastveno poljubi svoju treću suprugu. Čini se kako za pravu ljubav nikad nije kasno i da slavan par ne mari za iskazivanje emocija u javnosti.

image

Harrison ne može sakriti koliko je sretan s Calistom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Harrison i Calista su u sretnom braku već 13 godina, a zaljubili su se na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine točnije tada su prvi put upoznali.

Iako je sada već u devetom desetljeću života, Harrison je nedavno izjavio kako nema namjeru još se umiroviti: ‘Ne ide mi dobro kada nemam posla. Volim raditi. Volim se osjećati korisnim. To je moj porok.‘ rekao je Harrison ove godine za CNN.

A sigurno njegovoj mladolikosti pridonosi činjenica i to što je Calista od Harrisona mlađa 22 godine. Prije braka s kolegicom koju javnost najviše pamti po ulozi odvjetnice Ally McBeal, Harrison je imao dva braka. Odnosno kad je upoznao Calistu i zaljubio se u nju, bio je još uvijek formalno u braku s drugom suprugom Melissom Mathison, iako su već neko vrijeme živjeli razdvojeno.

Na početku su svoju vezu toliko skrivali, pa je jednom prilikom Calistin kolega, James Marsden ispričao da je s njima stalno izlazio na večere kako nitko ne bi posumnjao da su njih dvoje ipak par. No, nakon godinu dana veze, Harrison nije mogao šutjeti. "Zaljubljen sam", priznao je 2003. godine. Svoju ljubav su nakon osam godina veze, okrunili brakom. Harrison iz prethodnih brakova ima četvero djece za koje ističe da su njegovo najveće životno postignuće, a nakon vjenčanja s Calistom odlučio je posvojiti njezinog sina Liama (kojeg je ona također ranije posvojila), pa tako sada uvijek kaže kako ima petero djece.

Čini se kako kod slavnog Indiane Jones, vrijedi ona poslovica "treća sreća".

Linker
05. travanj 2024 18:28