PATRICK T. FALLON AFP
nije bio raspoložen

Zbog neugodnog intervjua i kolutanja očima fanovi ljuti na Hugha Granta: ‘Ovo je užasno‘

Sve je počelo kad je očito neraspoloženi Grant stigao na dodjelu, gdje ga je dočekala poznata plus size manekenka koja je te večeri bila zadužena za TV intervjue sa slavnima.

Sve je počelo kad je očito neraspoloženi Grant stigao na dodjelu, gdje ga je dočekala poznata plus size manekenka koja je te večeri bila zadužena za TV intervjue sa slavnima.

Hugh Grant nije bio raspoložen za razgovor s Ashley Graham na dodjeli Oscara, a nakon što je preko volje odgovorio na nekoliko njenih pitanja, zakolutao je očima i podignuo obrve. Gledatelji koji su pratili prijenos dodjele pred malim ekranima, ovaj su kratki razgovor nazvali "najgorim intervjuom ikad" te su napali glumca da on ovogodišnji Will Smith.

Sve je počelo kad je očito neraspoloženi Grant stigao na dodjelu, gdje ga je dočekala poznata plus size manekenka koja je te večeri bila zadužena za TV intervjue sa slavnima. Iako se ona trudila da iz njega nešto izvuče, Grant joj je odgovarao izuzetno kratko i jako sarkastično.

"Čemu se veselite večeras? Znam da ste pogledali neke filmove, čijoj se pobjedi veselite, nadate li se nečemu?", započela je Graham veselo. "Ničem posebno", uzvratio je on.

"Što večeras nosite?", pitala je Graham dalje. "Odijelo", odgovorio je.

"Tko ga je sašio, niste vi sami", pitala je dalje Graham. "Moj krojač", nastavio je u istom tonu Grant.

"Pozdrav vašem krojaču. Kako je bilo glumiti u ‘Glass Onionu‘? Koliko je bilo zabavno snimati nešto takvo?", pitala je ona dalje.

"Jedva da sam u tom filmu, pojavio sam se valjda na tri sekunde", odgovorio je on.

image

Ashley Graham

VALERIE MACON AFP

"No dobro, sigurno je bilo zabavno, zabavili ste se?", pokušala je ona opet.

"Hmmm. Skoro", rekao je Grant i pogledao u stranu.

"OK, u redu", rekla je ona i završila intervju.

Gledatelji su nakon ove razmjene bili prilično ljuti na glumca, a poručili su mu i da je trebao ostati doma ako mu je problem odraditi svoj posao.

"Ashley zaslužuje počasnog Oscara za trpljenje Hugha Granta. Ako ti se ne da razgovarati o eventu na koji si došao, ostani doma", "Zašto se Hugh Grant trudi dati najgori intervju ikad", "Ovo je užasno" i "Ovo je ovogodišnji Will Smith", samo su neki od tisuća komentara na društvenim mrežama.

Linker
26. travanj 2024 05:11