Životni zaokret

Želji bolji život: Mark Wahlberg odselio se iz Hollywooda

Napustio je Hollywood i sa suprugom Rhea Durham i četvero djece pronašao novi dom u Nevadi, gdje je život mirniji i manje stresan.

Čini se da Hollywood više nije poželjno mjesto za podizanje obitelji, stoga su se Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham, bivša manekenka, preselili u Nevadu. Zaključili su da će njihovo četvero djece imati ispunjenije djetinjstvo i izrasti u bolje ljude maknu li ih iz prijestolnice filmske industrije.

"Život u Nevadi za nas ima puno više smisla, djeci želimo pružiti bolji život", rekao je u emisije The Talk. Osim činjenice da im je život ondje mirniji i manje stresan, glumac nastoji nadoknaditi sve što je propustio tijekom odrastanja kćeri Elle i Grace te sinova Brendana i Michaela. Brižan je tata, sve bi im dao i uz sve to strpljivo podnosi njihovo zadirkivanje zbog svog davnog modnog ‘grijeha‘.

Na početku karijere glumac je pokrenuo svoju marku odjeće Marky Mark, a paralelno s pokušajima dokazati se 90-ih godina kao glumac, repao je u bandu Funky Bunch. Njegovi klinci, sad već tinejdžeri, nekako su prihvatili činjenicu da je bio (osrednji) reper, ali njegova modna marka smiješnog naziva (Marky Mark bio mu je reperski alias) nije im sjela.

Rekli su mu da ih je sram zbog njegove modne katastrofe: kako i ne bi kad su rijetki htjeli nositi tu odjeću, pa je linija propala. Glumac je izvukao pouku iz poslovne pogreške i pokrenuo marku odjeće za vježbanje i outdoor aktivnosti Municipal. Bio je to pun poslovni pogodak, toliko uspješan da Wahlberg namjerava izgraditi novi pogon za izradu svojih artikala u Nevadi, javlja Fox News.

A i djeca ga više ne zadirkuju. Njegova devetnaestogodišnja kćer Ella posljednjih mjeseci često nosi vintage majicu s natpisom: "Marky Mark and the Funky Bunch".

Linker
24. travanj 2024 18:33