zendaya glumica

 INDRANIL ADITYA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
POBIJEDILA STRAH

Zendaya iskreno o strahu prije nastupa na Coachelli i novom filmu ‘Challengers‘

Američka glumica i pjevačica je komentirala prvi nastup na Coachelli koji je iako kratak, oduševio mnoge, i prvoj, istinski pravoj, glavnoj ulozi u nadolazećem filmu o tenisačici koja zbog ozljede postaje suprugova trenerica.

Američka glumica i pjevačica je komentirala prvi nastup na Coachelli koji je iako kratak, oduševio mnoge, i prvoj, istinski pravoj, glavnoj ulozi u nadolazećem filmu o tenisačici koja zbog ozljede postaje suprugova trenerica.

Zvijezda serije “Euforija” nakon četiri mjeseca oglasila se o nastupu s britanskim glazbenikom Labrinthom na ovogodišnjoj Coachelli. Zendaya koja je prije deset godina studijskim albumom “Zendaya” počela i završila glazbenu karijeru, s Labrinthom je na pozornici otpjevala dvije pjesme iz HBO-ove hit serije “Euforija”.

Za nju je ovo bio prvi nastup u sedam godina, a na pozornici se pojavila u ružičastoj haljini i crnim visokim čizmama. Nakon nastupa pratiteljima na društvenim mrežama objasnila je kako se uopće nije mogla čuti kroz slušalice, no to njezine obožavatelje nije previše zanimalo jer su ionako bili oduševljeni iznenađenjem, njenim nastupom.

Zendaya je otkrila kako je ovo iskustvo za nju bilo monumentalno s obzirom na to da se na pozornici nije pojavljivala od tinejdžerskih dana. “Imam mnogo negativnih iskustava s glazbenom industrijom, a na pozornici mi je zaista najgore”, objasnila je. “Bojala sam se otvoriti ta vrata, ali znam da ne mogu zauvijek bježati”, nastavila je.

U razgovoru je također otkrila kako se morala nagovarati da nastupa i uživa u ljubavi i energiji okupljenih, što nikad u takvom broju nije doživjela. “Nikada u životu nisam bila na pozornici pred toliko ljudi. Rekla sam si ‘Uživaj u činjenici da si ovo učinila’. Prešla sam preko straha”, rekla je Zendaya. “Uspjela sam, ljudi su uživali sa mnom, dali mi ljubav, bili su uzbuđeni što sam tamo i to mi je dovoljno.”

Osim toga, glumica, koja je ove godine snimala film “Challengers” o teniskoj zvijezdi čija karijera propadne nakon teške ozljede, otkrila je kako se osjeća oko ove uloge. “Osjećala sam se kao da je to dobar korak u više, pretpostavljam da bi se moglo reći u ‘odraslu‘ ulogu", rekla je. “Bilo je pomalo zastrašujuće, što mislim da je dobra stvar. Pomisliti, ‘Oh, mogu li ja to učiniti?’ Mogla sam pobjeći od tog osjećaja i ostati u sigurnoj zoni, ali sam si rekla ‘Znaš što, j*** ga’.”

Film, čija je premijera zbog štrajka s travnja pomaknuta na rujan, od objave prve najave okružuje velika pompa zbog korištenja Rihannine pjesme “S&M” i prikazivanja troje glavnih glumaca kako uživaju u razuzdanom druženju na hotelskom krevetu. Zendayi se u filmu pridružuju Josh O’Connor i Mike Faist.

Linker
26. travanj 2024 16:21