Prava euforija!

Zendaya iznenadila posjetitelje Coachelle prvim nastupom nakon sedam godina

Dotjerana poput prave rock zvijezde, u ružičastoj haljini s korzetom i visokim kožnim čizmama, Zendaya se neočekivano pojavila na nastupu pjevača Labrintha.

Ovogodišnja Coachella nije podignula mnogo prašine, složili su se mnogi, no onda je u subotu u igru ušla - Zendaya. Zvijezda "Euforije" iznenadila je posjetitelje festivala za vrijeme nastupa pjevača Labrintha, otpjevavši dvije pjesme iz hit HBO-ove serije na kojima su surađivali.

image

Labrinth i Zendaya

MICHAEL LOCCISANO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Dotjerana poput prave rock zvijezde, u ružičastoj haljini s korzetom i visokim kožnim čizmama, Zendaya je s Labrinthom najprije izvela pjesmu “I‘m Tired”, koja se pojavila u drugoj sezoni "Euforije". Ipak, najveće su oduševljenje među publikom izazvali svojim Emmyjem nagrađenim duetom “All For Us” iz prve sezone serije. Nakon nastupa, glumica se na Instagramu zahvalila Labrinthu za "čarobno prekrasnu noć". "Hvala i divnoj publici, nikada u životu nisam čula takvo vrištanje", dodala je.

Inače, nekadašnja Disneyeva zvijezda posljednji je put objavila originalnu glazbu 2013. godine, izbacivši album naziva "Zendaya". Ubrzo se povukla iz glazbene industrije kako bi se u potpunosti posvetila glumi, ostvarivši veliki uspjeh u filmovima "Spider-Man" i "Dine". Ipak, najprepoznatljivija je po ulozi problematične tinejdžerice Rue iz "Euforije", koja joj je osigurala titulu najmlađe dvostruke dobitnice Emmyja u povijesti.

image
MICHAEL LOCCISANO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Uz Zendayu, Labrinthu su se kao gošće iznenađenja na ovogodišnjoj Coachelli pridružile pjevačice Sia i Billie Eilish. S Billie je prošlog vikenda izveo njihov hit "Never Felt So Alone", dok je Sia izvela pjesmu "Thunderclouds".

Linker
25. travanj 2024 01:56