Glamurozna Maja

‘Živa vatra!‘ Isklesanu figuru Maje Šuput otkrio je minimalistički kombinezon

"Spremna za ludilo večeras", napisala je pjevačica ispod fotografije bijelog outfita.

Bez puno dodataka i bez snažnih boja i uzoraka - Maja Šuput odabrala je kombinezon koji je savršeno naglasio njezinu figuru i kojim je pratitelje ostavila bez teksta. Maja se u petak navečer pripremala za novi nastup u Osijeku, a sa svojih 519 tisuća pratitelja pokazala je modnu kombinaciju za pozornicu.

Bijeli kratki kombinezon dolazi s efektnim plaštom, a krase ga i izrezi na gornjem dijelu koji su u prvi plan stavili njezinu vitku liniju. Pjevačica je outfit nadopunila s valovitom kratkom kosom te crvenim ružem na usnama, a od modnih dodataka odlučila se za sandale s velikim kristalima i zlatni nakit. Jednostavno, a efektno!

Maja je nedavno podijelila i fotografije iz teretane, a prije nastupa u Osijeku, sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom posjetila je Beograd te s pratiteljima podijelila detalje njihovog putovanja. Prošlog je tjedna iznenadila pratitelje s novostima - Maju ove sezone nećemo gledati kao voditeljicu "Plesa sa zvijezdama", a upravo je njezin ubrzani tempo i zgusnut raspored uzrok toga.

"Odluka je bila vođena čistim razumom i logikom. Naime, i prošle godine kad su mi ponudili taj projekt, najprije sam odbila zbog istog razloga kao i ove godine. Pjevam petkom i subotom, a onda moram direktno doći na generalnu probu koja kreće od podneva. Međutim, prošle godine su me ipak uspjeli slomiti i ja sam pristala. Nikad to neću požaliti, jer zaista je bilo prekrasno iskustvo. Zaista je neopisivo voditi live program u prime time terminu u najgledanijoj emisiji. Vjerojatno je to san svake žene koja se želi baviti voditeljskim poslom i showbusinessom", komentirala nam je svoju odluku Maja i nadodala da, kada već radi cijeli vikend, onda želi imati nedjelju za dijete i za muža, ali i za sebe na kraju dana.

Linker
25. travanj 2024 00:12