Instagram
Glamurozna Maja

‘Živa vatra!‘ Isklesanu figuru Maje Šuput otkrio je minimalistički kombinezon

"Spremna za ludilo večeras", napisala je pjevačica ispod fotografije bijelog outfita.

"Spremna za ludilo večeras", napisala je pjevačica ispod fotografije bijelog outfita.

Bez puno dodataka i bez snažnih boja i uzoraka - Maja Šuput odabrala je kombinezon koji je savršeno naglasio njezinu figuru i kojim je pratitelje ostavila bez teksta. Maja se u petak navečer pripremala za novi nastup u Osijeku, a sa svojih 519 tisuća pratitelja pokazala je modnu kombinaciju za pozornicu.

Bijeli kratki kombinezon dolazi s efektnim plaštom, a krase ga i izrezi na gornjem dijelu koji su u prvi plan stavili njezinu vitku liniju. Pjevačica je outfit nadopunila s valovitom kratkom kosom te crvenim ružem na usnama, a od modnih dodataka odlučila se za sandale s velikim kristalima i zlatni nakit. Jednostavno, a efektno!

Maja je nedavno podijelila i fotografije iz teretane, a prije nastupa u Osijeku, sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom posjetila je Beograd te s pratiteljima podijelila detalje njihovog putovanja. Prošlog je tjedna iznenadila pratitelje s novostima - Maju ove sezone nećemo gledati kao voditeljicu "Plesa sa zvijezdama", a upravo je njezin ubrzani tempo i zgusnut raspored uzrok toga.

"Odluka je bila vođena čistim razumom i logikom. Naime, i prošle godine kad su mi ponudili taj projekt, najprije sam odbila zbog istog razloga kao i ove godine. Pjevam petkom i subotom, a onda moram direktno doći na generalnu probu koja kreće od podneva. Međutim, prošle godine su me ipak uspjeli slomiti i ja sam pristala. Nikad to neću požaliti, jer zaista je bilo prekrasno iskustvo. Zaista je neopisivo voditi live program u prime time terminu u najgledanijoj emisiji. Vjerojatno je to san svake žene koja se želi baviti voditeljskim poslom i showbusinessom", komentirala nam je svoju odluku Maja i nadodala da, kada već radi cijeli vikend, onda želi imati nedjelju za dijete i za muža, ali i za sebe na kraju dana.

Linker
06. svibanj 2024 18:17