promjena imidža

Zlata Mück Sušec iznenadila promjenom: Novu godinu započela je novom frizurom

Popularna HRT-ova voditeljica u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" pojavila se u novom izdanju i oduševila mnogobrojne gledatelje.

Već više od trideset i jednu godinu Hrvati započinju dan emisijom "Dobro jutro, Hrvatska", a jedna od voditeljskih uloga pripala je i Zlati Mück Sušec. Unatoč tome što ju već duže vrijeme gledamo u jednoj od najgledanijih emisija u zemlji Zlata Mück Sušec s vremena na vrijeme zna iznenaditi gledatelje, a faktor iznenađenje ovog puta bila je njezina nova frizura.

Omiljena voditeljica već dugo vrijeme nosi bob u različitim varijantama, a prije ulaska u 2024. godinu vidjeli smo ju s takozvanim "lobom", odnosno dužom varijantom bob frizure. No, izgleda da se i na Zlatinoj listi novogodišnjih odluka našla promjena frizure pa se tako u posljednjoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" pojavila s kratkim bobom koji je inače poznat pod nazivom "stacked bob".

Zlatina je promjena imidža toliko upečatljiva da je osvanula i njezina fotografija na Facebook profilu mozaične emisije. "Dobro jutro! Naša Zlata Mück Sušec u novu je godinu ušla s novom frizurom! Što kažete?", napisali su u opis, a gledatelji su popularnu voditeljicu obasuli komplimentima. "Frizura je fenomenalna", "Lijepa uvijek ali sada još ljepša, pravo osvježenje", samo su neki od komentara obožavatelja.

Zlata je jedno od najdugovječnijih lica Hrvatske radiotelevizije. Na javnoj televiziji radi od 1995. godine, a timu "Dobro jutro, Hrvatska" priključila se 2017. godine. Inače je u braku sa sportskim novinarom i komentatorom Sašom Sušecom, s kojim ima i dva sina - Tina i Karla.

Linker
25. travanj 2024 08:01