Jenna Dewan očekuje treće dijete

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Ponovno mama

Zvijezda filma "Step Up" otkrila predivnu vijest! Stiže još jedna prinova

Jenna Dewan pokazala je kako joj izgledaju trudnički dani. U snimkci koju je objavila pokazala je kako joj partner Steve Kazee, s kojim već ima dvoipolgodišnjeg sina, pjeva serenadu uz gitaru dok se ona opušta u kadi.

Jenna Dewan pokazala je kako joj izgledaju trudnički dani. U snimkci koju je objavila pokazala je kako joj partner Steve Kazee, s kojim već ima dvoipolgodišnjeg sina, pjeva serenadu uz gitaru dok se ona opušta u kadi.

Obitelj američke glumice i nekadašnje plesačice, Jenne Dewan, proširit će se za još jednog člana. Zvijezda filmova "Step Up" očekuje treću prinovu, a kako joj izgledaju trudnički dani, otkrila je u dva videa na svom profilu na Instagramu. U prvom joj je zaručnik Steve Kazee, 48-godišnji broadwayski glumac nagrađen Tonyjem, priredio serenadu: pjeva joj uz gitaru dok se ona opušta u kadi s puno pjene. Trudnički trbuščić u prvom je planu, očito je da glumica uživa u svakom danu iščekivanja prinove.

Čini se da bi se beba mogla roditi do ljeta, no točan termin glumica nije otkrila. Par već ima dječaka Calluma koji će u ožujku napuniti tri godine, dok je beba na putu njihovo drugo zajedničko dijete. Bivša plesačica ima, naime, s bivšim suprugom, holivudskim glumcem Channingom Tatumom desetogodišnju kćer Everly. Trudnici su na kupki uz glazbenu pratnju, pozavidjeli pratitelji, a u objavama kojim su je zasuli, pridružio se i njezin dragi. "Imao bih milijun beba s tobom", poručio joj je partner.

image

Glumica s partnerom Steveom Kazeeom u studenom 2023. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U drugom videu, 43-godišnja Jenna pokazuje trudnički trbuščić u uskoj crnoj haljini, s osmijehom koji rastapa srca. Prelijepa trudnica presretna je zbog djeteta koje će doći na svijet. Pritom ne zapostavlja mezimicu, najstarije dijete Everly. U razgovoru za People ranije je izjavila da djevojčicu zanima njezina šminka i da malena poseže za sjajnim sjenilima u njezinoj prikolici kada joj dolazi u posjet na snimanje.

"Ona je bila u prikolici za šminkanje sa mnom na poslu otkad je bila jako mala... Ima mali set šminke koji sam joj dala i vježba svoj sjajan izgled... Njoj je to igra. Ima tek 10 godina, uživa i u drugim stvarima, ali sigurno će se zabaviti i s time. Sviđa joj se svjetlucavo sjenilo, što i ja volim”, ispričala je ponosna mama. Oko odgoja kćeri pomaže joj bivši suprug koji je Everly posvetio dvije slikovnice pod imenom Sparkella. Bivši supružnici imaju vrlo dobar odnos zbog zajedničke djevojčice, a čini se da i zaručnica Channinga Tatuma, holivudska glumica Zoë Kravitz uživa u druženju s Everly. Skladan odnos s bivšim i činjenica da je jedan od najangažiranijih holivudskih očeva, pomoći će Jenni Dewan kada još jedna, željno čekana beba, dođe na svijet.

Linker
26. travanj 2024 08:13