UNITED ARCHIVES/IMPRESS/UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA
TUŽNE VIJESTI

Zvijezda Magnuma preminula nakon prometne nesreće

Američki glumac Roger E. Mosley, najpoznatiji po ulozi u akcijskoj kriminalističkoj seriji, preminuo je u 83. godini.

Američki glumac Roger E. Mosley, najpoznatiji po ulozi u akcijskoj kriminalističkoj seriji, preminuo je u 83. godini.

Roger Earl Mosley bio je američki glumac, redatelj i pisac najpoznatiji po ulozi pilota helikoptera Theodorea "T.C." Calvina u CBS-ovoj televizijskoj seriji Magnum, P.I., koja se izvorno emitirala od 1980. do 1988. godine.

Mosley je umro okružen obitelji nakon što je prošlog tjedna bio ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj je ostao paraliziran od ramena prema dolje i u kritičnom je stanju, objavila je glumčeva kći Ch-a Mosley u subotu na Facebooku.

"Nikad nećemo prežaliti takvog čovjeka. On je jednostavno mrzio plač i da ga netko žali. Vrijeme je da proslavimo nasljeđe koje nam je svima ostavio", rekla je njegova kći kada je objavila njegovu smrt.

image

Roger E. Mosley

RALPH DOMINGUEZ/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Volim te tata. I ti si volio mene. Boli me srce, ali sam jaka. Brinut ću se za mamu, tvoju ljubav skoro 60 godina. Dobro si me odgojio i ona je u dobrim rukama. Budi miran."

Mosley je glumio u više od 150 epizoda "Magnum, P.I." zajedno s Tomom Selleckom. Ta kriminalističko-avanturistička serija se emitirala osam sezona od 1980. do 1988. Mosley se pojavio u remakeu hit serije, kao još jedan lik, John Booky, prema njegovoj IMDb stranici.

Osim u "Magnum, P.I.", glumac rođen u Los Angelesu igrao je ulogu trenera Rickettsa u sitcomu iz 1990-ih "Hangin‘ with Mr. Cooper".

Također se pojavio u "Sanford and Son", "Love Boat", "Kojak", "The Rockford Files", "Starsky and Hutch" i desecima drugih TV serija.

Linker
26. travanj 2024 02:34