vex
Ponosan otac

Dikan se pohvalio svojom prekrasnom kćeri: Skoro će 20, studira u inozemstvu i osvaja domaću scenu

Samozatajna Radeljakova kći sve objave drži daleko od očiju javnosti, ali s vremena na vrijeme on na svojim mrežama podijeli neku njezinu sliku, a što je starija, Lana sve više podsjeća na svoju majku Enu.

Poznati poduzetnik Josip Radeljak iznimno je ponosan na svoju mlađu kći Lanu, to nikad nije ni pokušao sakriti. Iako je Dikan dosta aktivan na društvenim mrežama gdje često objavljuje svoja zapažanje i opažanja, s vremena na vrijeme, raznježi svoje pratitelje i prenese sliku svoje ljubimice Lane. Tako je napravio i ovog puta.

"Mlade snage preuzimaju scenu Zagreba", napisao je Radeljak uz fotografiju na kojoj Lana pozira s prijateljicom uz velik osmijeh na licu.

Samozatajna ljepotica

Lijepu Lanu, dobio je u braku s pokojnom glumicom Enom Begović, a već godinama pri svakom javnom pojavljivanju Lane, svi se iznenada zaprepaste koliko liči na svoju majku.

Lana će u srpnju navršiti 20 godina, imala je samo 45 dana kada je njezina majka poginula u automobilskoj nesreći na otoku Braču 15. kolovoza 2000. Lana trenutačno studira menadžment na Sveučilištu Bocconi u Milanu.

Mlada i vrijedna Zagrepčanka ipak svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, svi profili na društvenim mrežama su joj zatvoreni, a informacije na kapaljku procure tek kada se ponosni Dikan tu i tamo pohvali, baš kao što je i ovog puta.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 21:38