Magic Leon pobjednik je Supertalenta.

 LUKA DUBROJA
Veliko finale

Iluzionist Magic Leon pobjednik je devete sezone Supertalenta

Upečatljiv nastup donio je povratniku u show i nagradu od 200.000 kuna, ali i zadovoljštinu jer je iz drugog pokušaja ostvario stari san.

Upečatljiv nastup donio je povratniku u show i nagradu od 200.000 kuna, ali i zadovoljštinu jer je iz drugog pokušaja ostvario stari san.

Mađioničar Leon Žilavi, poznatiji pod aliasom Magic Leon, pobjednik je devete sezone Supertalenta na Novoj TV. Upečatljivi iluzionistički trikovi ostavili su žiri bez riječi u tolikoj mjeri da je osvojio nagradu od 200.000 kuna. Razlog zbog kojeg je bez vidljive treme nastupio u uzbudljivoj završnici i staloženo odradio pobjednički nastup, krije se u činjenici da je Magic Leon povratnik u gledani show.

Prvi put pojavio se 2011. i ispao, a jedanaest godina kasnije, njegove dorađene, detaljno izbrušene majstorije dovele su ga do pobjede. U međuvremenu je postao youtuber i influencer s više od 220.000 pratitelja na društvenim mrežama.

image

Očaravajući nastup mladog mađioničara,

LUKA DUBROJA

Iza njega je preko deset godina iskustva, karijera mu je nakon prvog Supertalenta krenula uzlaznom putanjom. Pa ipak, za njega je to, vjerojatno, bila nedorečena priča koju je htio privesti kraju. Dugo se spremao za povratak u Supertalent nadajući se drugačijem raspletu. Bilo je neizvjesno hoće li uspjeti jer je konkurencija bila oštra.

Sve su točke bile atraktivne, svaka je na svoj način plijenila pozornost, svi su finalisti imali brojne navijače. No, o pobjednicima odlučuju nijanse: zacijelo je to presudilo da Magic Leon svojim čarolijama naposljetku osvojio žiri.

Linker
26. travanj 2024 19:09