Instagram
dugo očekivani koncert

Jelena Rozga, Mia Kovačić i Barbara Kolar nisu propustile spektakl Roda Stewarta

Svjetska rock legenda koncertom je opravdala sva očekivanja svojih fanova među kojima su bili i brojni poznati.

Jedan od najpoznatijih glazbenika Rod Stewart dva je sata držao publiku na nogama izvodeći svoje hitove poput "Do Ya Think I'm Sexy", "Maggie May", "All For Love" te "Have I Told You Lately". Britanski pjevač izazvao je golem interes publike, a u njegovim pjesmama sinoć su uživali i brojni poznati. Koncert nisu propustili pjevačica Jelena Rozga, voditeljice Barbara Kolar i Mia Kovačić te glazbenici Sandi Cenov i Željko Bebek.

- Pomalo smo nostalgični nakon što je ovaj dugoočekivani koncert završio, no atmosfera i ukupan dojam nastupa su takvi da ćemo Sir Roda još dugo pamtiti. Nakon svega mogu samo zahvaliti njegovom menadžmentu na uspješnoj suradnji te im poručiti da se nadamo skorom ponovnom dolasku u Hrvatsku – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Press

Press

Iako novi koncert u Lijepoj našoj još uvijek nije u planu, pjevačev ponovni dolazak- ovoga puta u privatnoj ulozi. Kako je najavio, već ovog ljeta s obitelji će posjetiti hrvatsku obalu te uživati u prirodnim ljepotama i jedrenju.

Linker
25. travanj 2024 07:03