Instagram
Dalmatinka Nicole

Buduća snaha slavnog glazbenika! Nicole je ljubav prema Hrvatskoj prenijela na obitelj Stewart

Nicole Artuković buduća je snaha glazbene legende Roda Stewarta. S dečkom Liamom ukrcala se na jahtu svog svekra pa sada obitelj predvodi u avanturama po Dalmaciji. Nakon Dubrovnika i Hvara na red je došao Trogir.

Legendarni glazbenik Rod Stewart ljeto provodi u Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika, s obitelji je krenuo u uzbudljivo istraživanje ostatka hrvatske obale, a za potrebe istraživanja ljepota Dalmacije ima i pravog vodiča. Naime, njegova buduća snaha Nicole Artuković vuče hrvatske korijene te odavno ova djevojka svoja ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su njezini baka i djed.

Nicole je odrasla u SAD-u, no vezana je uz kraj svojih predaka pa svako ljeto provodi u Dalmaciji

Trenutno je s obitelji Stewart na krstarenju i Nicole, provodi se i uživa u društvu dugogodišnjeg dečka Liama, sina kojeg je Rod dobio u nekadašnjem braku s manekenkom Rachel Hunter. Mladić je već s Nicole dolazio u Hrvatsku, a Nicole je tada na Instagramu zahvalila Bogu što njezin Liam voli i domovinu njezinih predaka.

Druženje vesele obitelji nastavilo se nakon Dubrovnika i na Hvaru te u Trogiru. Koliko je ponosna na svoje korijene, Nicole ne skriva pa ponosno na Instagramu šalje jasnu poruku o svojim prioritetima: 'Bog i Hrvati'. Ljubav prema Hrvatskoj prenijela je i na svog dečka Liama, hokejaša koji je inače veliki navijač naše nogometne reprezentacije.

Čitajte i:

Slavni zavodnik i veliki glazbenik Rod Stewart stigao u Dubrovnik u društvu supruge!

Supruga Roda Stewarta progovorila o užasima koje su prošli zbog njegove borbe s rakom

Okupio je sadašnju i tri bivše na istom mjestu, ali jedna nedostaje

Koji kuler! I 73-godišnji Rod Stewart nosi cipele s top trendi uzorkom

Linker
17. travanj 2024 17:16