Rock&Off

Josipa Lisac, Remi, Janko Popović-Volarić... Pogledajte tko je sve stigao na dodjelu

Održana je peta dodjela Rock&Off nagrada u Tvornici kulture - dodjelu su vodile Ida Prester i Martina Validžić, a za koncert iznenađenja pobrinuo se Elemental.

Na dodjeli pete nezavisne glazbene nagrade Rock&Off najviše razloga za slavlje imali su Chui i Bad Daughter koji su kući ponijeli po dvije statue, a među slavljenicima bili su i Edo Maajka, Djeca!, ETHER, Matija Cvek i Eni Jurišić, Pips, Chips & Videoclips te Tidal Pull. Nagrada za životno djelo uručena je Denisu Mujadžiću Denykenu te posthumno Anti Perkoviću, priznatom rock kritičaru, glazbeniku i novinaru, što je ujedno bio i najemotivniji trenutak dodjele.

image

Josipa Lisac i Martina Validžić

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

Nagradu je obitelji Ante Perkovića uručila Josipa Lisac, a preuzeo ju je sin Jug Perković u društvu majke Sunčice, koji je kratko na pozornici poručio "Volim te, tata!".

image

Jug Perković, sin Ante Perkovića, preuzeo je nagradu

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Na dodjeli, pod voditeljskom palicom Martine Validžić i Ide Prester, nastupili su brojni glazbenici, a za kraj je sačuvan koncert iznenađenja - onaj Elementala.

01 - Modified: 2023-02-24 10:00:31 - Feat.: 0 - Title: Trpila je prilične bolove: Zbog zdravstvenog stanja odgođen je drugi koncert Josipe Lisac
01 - Modified: 2023-02-24 10:00:31 - Feat.: 0 - Title: Trpila je prilične bolove: Zbog zdravstvenog stanja odgođen je drugi koncert Josipe Lisac
Linker
30. svibanj 2023 12:15