NASTUP ZA PAMĆENJE

Na koncertu Petra Graše u Sustipanu uživala i Hana Huljić: ‘Kako nam je život bija lip...‘

Splitski glazbenik oduševio je publiku na nastupu kojiim je otvorena jedanaesta manifestacija "San sustipanske noći".

Publika je uživala na dekicama, a emotivni Petar Grašo svojim je fanovima pripremio koncert za pamćenje kojim je otvoren jedanaesti "San Sustipanske noći". Među poznatim licima u publici bili su legendarni nogometaši Ivan Leko i Igor Tudor, pijanist Maksim Mrvica, skladatelj i glazbenik Tonči Huljić sa suprugom Vjekoslavom i sinom Ivanom, a na koncert je s prijateljicom Domenicom Žuvelom stigla i Grašina supruga Hana Huljić.

image

Hana Huljić i Domenica Žuvela

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

Petar Grašo je publiku oduševio niskom svojih najvećih hitova, dio koncerta posvetio je Oliveru, a prisjetio se i Kemala Montena, a nastupio je u pratnji Ante Gele i Grand acoustic benda.

image

Grašin nastup oduševio je fanove

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

"Kad kažen dobra večer Splite, onda je to grad koji stvarno volin. Dobra večer moj Splite... Prijatelji, ekipa... Ovo će bit klasično neklasičan koncert. Sve ćemo pivat zajedno. Guštajte večeras. More je kraj nas, za mene nema lipšeg ambijenta od ovoga. Predivna bina i moj pogled s bine", rekao je Grašo, a publika je već prvu pjesmu "Jel ti reka ‘ko" otpjevala s njim u jedan glas.

image

Petar Grašo

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

"Nitko tad nije slutio da ću ja biti pjevač, ali on je moj talent prepoznao. Kad sam imao 16 me zva da mi kaže da će on pivat jednu moju pismu. Posli mi je reka da se ja tim moram bavit, ničim drugim. ‘Mali ti nista drugo ne smiš radit!‘ reka mi je. Da mi on to nije reka, ne znam bi li danas bia ovo šta sam sada. On se zove Oliver Dragojević", prisjetio se Grašo svojih početaka.

image

Hana Huljić i Domenica Žuvela

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

Spomenuo je i svog punca, te punicu: "Ovu sad pjesmu šta ću pivat je napisa čovik koji je napisa preko 1500 pisama. U zadnje vrime je najpoznatiji po tome šta je punac od Graše. On se zove Tonči Huljić. I Vjekoslava koja je tu u publici i koju puno volin."

image

Stefanija i Igor Tudor

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

Pljeskalo se i legendarnom Zdenku Runjiću, a pjesmom "Nedostaješ mi ti" rasplesao je publiku i sve dignuo na noge. "Kako je život bia lip bez interneta i svih ovih aplikacija...", rekao je Grašo pred kraj i iznenadio publiku izvedbom pjesme "Sweet Child of Mine" Guns‘n‘Rosesa koju je isprepleo s "Ja u ljubav vjere nemam".

image

Ivan Leko

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX

"Svi su koncerti lipi, ali doma su posebno pri srcu. Gdje god sviram uvijek kažem da je moj put bio lak, na startu sam pobijedio na Splitskom festivalu. Eto nas nakon 27 godina pjevamo skupa, svih generacija vas je u publici, i zato vrijedi biti Petar Grašo. Hvala vam što jeste i što ćemo vjerujem biti još puno godina zajedno", poručio je Grašo.

image

Ante Gelo

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX
image

Publika je koncert pratila na dekicama

PAUN PAUNOVIĆ/ CROPIX
Linker
24. travanj 2024 23:39