Press
Ostajem u Gajbi

Neno Belan: 'Dat ćemo sve od sebe da vas oraspoložimo, a vi ostanite doma'

Prvi u nizu virtualnih koncerata koje će za sve ljude u Hrvatskoj prirediti Žuja kreće u subotu 21. ožujka.

Potaknuti trenutnom situacijom u zemlji i svijetu, Žuja donosi pozitivu u domove svojih fanova i ljubitelja dobre glazbe. Već ove subote, 21. ožujka, u 20 sati uživo na Žuja Facebook stranici prenosit će se koncert Nene Belana&Fiumensa.

"Vjerujte mi, nema boljeg načina da se svi malo oraspoložimo od dobre svirke. Poseban je gušt kada možeš napraviti nešto za ljude, tako da ni sekunde nismo dvojili kada nam se javila ekipa iz Žuje. Hvala im na ovoj inicijativi. Pozivam sve da ostanu doma i uživaju u svirci. Mi ćemo dati sve od sebe da bar na kratko zaboravimo situaciju u kojoj se svi nalazimo", rekao je Neno Belan.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Koncert Nene Belana prvi je u nizu, a iz Zagrebačke pivovare koji će se održati pod oznakom #OstajemuGajbi Žujine svirke. Iz kompanije kažu kako se nadaju da će na ovaj način unijeti malo pozitive među ljude.

Ostanite doma i ostanite pozitivni

Ne želimo minorizirati situaciju koja je ozbiljna, ali vjerujemo da nam malo dobrih svirki u ovim trenucima mogu puno značiti. Važno nam je da su naši fanovi na sigurnom u svojim gajbama i pozivamo sve da zaista ostanu doma u narednom periodu. Mi ćemo napraviti sve što nam je u moći da nam svima ovi dani prođu što brže i bezbrižnije. Sigurni smo da će Neno i njegova ekipa napraviti pravi spektakl, pa pozivamo sve da to ne propuste“, istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare.

Koncerti će se streamati iz domova glazbenika ili njihovih studijskih prostorija vodeći se svim sigurnosnim preporukama nadležnih institucija. Nakon Nene Belana, slijedi niz Žujinih svirki do kraja ožujka.

Pročitajte i:

Linker
04. veljača 2023 19:55