neočekivano

Ništa od nastupa na Oscarima: ‘Nakon puno natezanja, odlučili smo da je bolje bez Lady Gage‘

Lady Gaga, nominirana u kategoriji najbolje pjesme s ‘Hold My Hand‘, trenutačno snima film ‘Joker: Folie à Deux‘, u kojemu igra Harley Quinn uz ‘Jokera‘ Joaquina Phoenixa.

Tradicija dodjele Oscara je da se tijekom ceremonije izvedu sve pjesme nominirane u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu. Na pozornici ovogodišnje dodjele zapjevat će svi nominirani izvođači - osim Lady Gage. Pjevačica je dobila svoju četvrtu nominaciju u karijeri za pjesmu "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick", no izvršni producent dodjele Oscara Glenn Weiss potvrdio je kako njezinog nastupa neće biti.

image

Lady Gaga na Oscarima 2019.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

“Pozvali smo svih pet nominiranih. Imamo odličan odnos s Lady Gagom i njezinim timom. Upravo je usred snimanja filma. Ovdje odajemo počast filmskoj industriji i onome što je potrebno za snimanje filma. Nakon puno natezanja, nije se činilo da možemo dobiti izvedbu kalibra na koji smo s njom navikli. Dakle, ona neće nastupiti u showu”, rekao je Weiss na konferenciji za medije.

U istoj kategoriji kao i Gaga ove su godine nominirani Rihanna s "Lift Me Up", Sofia Carson i Diane Warren s "Applause", Stephanie Hsu, David Byrne i Son Lux s "This Is a Life" te Rahul Sipligunj i Kaala Bhairava s "Naatu Naatu".

image

U backstageu Screen Actors Guild Awardsa

NINA WESTERVELT/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS

Podsjećamo, Lady Gaga trenutačno snima film "Joker: Folie à Deux", u kojemu igra Harley Quinn uz "Jokera" Joaquina Phoenixa. Redatelj Todd Phillips na Valentinovo je podijelio prve kadrove glavnih zvijezda u njihovim ulogama, a film stiže u kina 9. listopada 2024., pet godina nakon izlaska prvog filma.

Linker
20. travanj 2024 07:23