facebook/plessazvijezdama
ples sa zvijezdama

Nives Celzijus ispala zbog drmeša, Sonja prije emisije u suzama, a Slavko zaradio prve desetke

Studio u Jadran filmu pretvorio se u filmski set gdje je deset plesnih parova izvodilo svoje točke uz popularnu glazbu iz filmova.

Treću emisiju showa "Ples sa zvijezdama" uz filmsku priču iz "Titanica" otvorili su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Njihova rumba bila je ispunjena emocijama tijekom cijelog nastupa, a tek nakon ocjena Josipa je priznala da je plesala s napuknutim rebrom.

'Imate prekrasnu figuru za ples i želim da vaš plesni san potraje što duže - poručio im je Nicolas.

Sonja Kovač na svoj je nastup stigla direktno s hitne pomoći na kojoj je završila zbog ozljede živca. Ona i Gordan Vogleš otplesali su quick step na pjesmu iz filma "Maska", a Sonja je priznala da je prije nastupa bila u suzama jer su zbog ozljede morali izbaciti dio koreografije, ali žiri je bio zadovoljan.

Davor Garić i Valentina Walme plesali su jazz dance na temu iz filma "Najveći showman".

- Bacila bih se i ja u tvoje ruke. Jazz je jedna od teških disciplina i meni osobno fali fluidnosti i povezanosti, ali sve u svemu, zadovoljna sam - izjavila je Almira.

Četvrti su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u ulogama Lady Gage i Bradleyja Coopera iz filma "Zvijezda je rođena". Otplesali su rumbu.

- Najmoćnije žensko oružje u rumbi je rastegnuta ženska noga od kuka do rista. I iskoristili ste ga. U jednom trenutku ste jako lijepo glumili, osjeti se kemija između vas. Mislim da možete biti sretni - poručio im je Nicolas.

Marko Grubnić u nedjelju je s Elom Vuković zaplesao strastveni tango u ulozi Jamesa Bonda. "Grubnić, Marko Grubnić", predstavio se Marko publici i žiriju u studiju.

Uloga Jamesa Bonda savršeno ti odgovara jer imaš takav stav i karizmu. Pažljivo sam gledao tvoje gibanje i bilo je jako ispravno. Sve se jako lijepo micalo u komadu. Bravo - oduševljen je bio Nicolas, a par je za izvedbu dobio četiri devetke.

Ecija Ojdanić i Marko Šapina zaplesali su jive na temu filma "Povratak u budućnost" i pjesmu "Johnny Be Good".

- Bila bih puno sretnija kad bi se ovaj jive zvao akrobatski rock and roll. Moram biti jako iskrena. Nisam baš vidjela puno jivea s preciznim koracima. Vi furate simpa stil i proći ćete kod gledatelja, valjda - rekla je Tamara.

A u ulozi maskiranog osvetnika Zorroa našao se Ivan Šarić kojem je društvo na pozornici pravila plesna partnerica Paula Jeričević. Ovaj plesni par otplesao je paso doble nakon kojeg je publika u studiju ustala na noge i podržala ih glasnim ovacijama.

- Bio si fenomenalan, zaista. Ta tvoja energija, to je eksplozija, mikrovalna pećnica. Fenomenalno - oduševljena je bila Almira.

- Ne znam što da ti kažem. Imaš stav, okvir, rotaciju, fokus. Sve imaš, ali jednostavno si smiješan. Pozitivno smiješan, naravno. Čestitam, bit će dobro sve - zaključio je Nicolas.

Nives Celzijus i Mateo Cvenić u studio su donijeli dašak starog holivudskog glamura na pjesmu 'All We Got' iz filma Great Gatsby otplesavši cha cha cha.

- Ti zbilja naglasiš svaki svoj pokret, ali tehnički su ti šlampavi koraci. Smetalo mi je što su neki koraci podsjećali na drmeš - rekla je Tamara.

Slavko Sobin je postao "tjelohranitelj" i uz pjesmu od Whitney Houston 'I Have Nothing' zaplesao valcer s Gabrielom Pilić, za što ih je publika nagradila itekako glasnim aplauzom.

- Ovaj put sam ljubomoran. Bilo je divno vidjeti kako te Gabi naučila produženim koracima, klizao si po podu. Bio je to strastven valcer. Sve je bilo kako treba, bio mi je užitak gledati vas. Bio je to najljepši ples večeras - iskren je bio Dinko.

- Prvi put sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš, sve će biti dobro - poručio im je Nicolas, a par je prvi put zaradio dvije desetke.

Posljednji ples u trećoj emisiji otplesao je Damir Kedžo s Helenom Janjušević i to cha cha cha na temu filma "Istjerivači duhova".

- Ta vaša kompaktnost mi uvijek uđe u kadar. Ti si zvijezda koja najbolje interpretira svaki ples i glazbu. Nadam se da su drugi parovi vidjeli kako cha cha cha izgleda - izjavila je Tamara.

Nakon što su se zbrojili glasovi publike i žirija, u dvoboju su završili Nives i Mateo te Sonja i njezin partner Gordan. Show je na kraju napustila Nives Celzijus. - Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci i pisati zadaće - izjavila je pjevačica, spisateljica i glumica suznih očiju.

Linker
16. travanj 2024 07:39