Nives Celzijus

 DANIJEL GALIC
NJEZIN SAN SNOVA

Veliki povratak Nives Celzijus: "Ne kaže se uzalud: jednom žena nogometaša, zauvijek WAGSica"

Zagrebačka pjevačica, spisateljica, model, voditeljica i glumica na male ekrane vraća se ulogom starlete Nives u RTL-ovom serijalu ‘San snova‘.

Zagrebačka pjevačica, spisateljica, model, voditeljica i glumica na male ekrane vraća se ulogom starlete Nives u RTL-ovom serijalu ‘San snova‘.

U lipnju je najavljen novi RTL-ov serijal "San snova", a dočekali smo i početak njegova emitiranja. Prva epizoda prikazat će se u ponedjeljak 28. kolovoza u udarnom večernjem terminu, a producenti su u njemu okupili glumačku ekipu snova. Riječ je o drami s elementima humora, smještenoj u milje profesionalnog sporta i show biznisa, a u prvoj sezoni planirano je snimanje 80 epizoda. "Zovem se Nives, ja sam poduzetnica i djevojka nogometaša. A znate kako kažu, jednom žena nogometaša, zauvijek WAGsica", tim je riječima 41-godišnja Nives Celzijus najavila svoju ulogu vlasnice trgovine muške odjeće koja voli flertovati sa nogometašima.

Nives Celzijus glumi se posvetila kao tinejdžerka u Dramskom učilištu ZeKaeMa, ali su je život i karijera ubrzo odveli na drugu stranu. U javnosti je najpoznatija kao model, spisateljica, pjevačica i voditeljica, a ulogom starlete Nives, opsjednute nogometašima, vraća se svojoj prvoj ljubavi. Privatno je angažirana majka, potpuno posvećena odgoju svoje djece Taishe i Leonea koje je dobila u braku s bivšim nogometašom Dinom Drpićem.

image

Nives Celzijus

INSTAGRAM/SCREENSHOT

"S ocem svoje djece sam u onakvom odnosu kakav i treba biti, najbolji mogući. Bez obzira na to što mi često ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju i trebam pomoć. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka kada smo se neizmjerno voljeli. Ja sam stroža od Dine koji uvijek prije popusti. U biti, nekako smo se podijelili, pa Taisha misli da može lakše sa mnom, a Leone s tatom. I da nemamo djecu, ostali bismo dobri. Sve je to stvar karaktera. Nisam osoba koja se ljuti, ne oprašta i koja je puna negativnih misli. Brak nije više funkcionirao, ali Dino mi je i dalje velika podrška. Nije lako naći takvu osobu i izgraditi s nekim kvalitetan i dobar odnos. Osobu koja te toliko dobro poznaje. A što sam naučila? Kad sam ušla u brak već sam bila izgrađena osoba, tako da ne mogu reći da sam iz njega izašla nešto pametnija…", tim je riječima Nives svojedobno opisala njihov odnos.

Upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Iduće godine vjenčali su se u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Leonom. Tri godine kasnije dobili su i kćer, a razveli su se 2014.

"Sviđa mi se što za promjenu glumim pozitivan lik, nisam neka prevarantica i kriminalka, već jedna, recimo to tako, neobrazovana žena, ali s mnogo iskustva i kvalitetnom životnom školom. Nives je zapravo vrlo zanimljiv, osebujan i luckast lik, malo nesigurna, vrlo fatalna po muškarce i nekako nesvjesna te svoje uloge koju igra i kako zapravo reagira muški rod na tu njezinu vanjštinu i unutrašnje kvalitete", kaže Nives.

image

Ekipa showa ‘Masked Singer‘: Borko Perić, Antonija Blaće, Saša Lozar i Nives Celzijus

RTL

Autori serijala su Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, a glavne uloge igraju Marko Braić, Tea Šimić, Arija Rizvić, Emir Hadžihafizbegović, Frano Lasić, Andrijana Vicković, Ivana Krizmanić, Mila Elegović, Nadia Cvitanović, Petra Dugandžić, Marko Petrić, Slaven Knezović, Josip Brakus, Zlatan Zuhrić i Buga Marija Šimić.

Linker
27. travanj 2024 04:07