elfs pool party

Nives Ivanišević zabavila se na zabavi pored bazena, a poznata domaća manekenka otkrila da čeka bebu

Nives Ivanišević, Jelena Perić, Mia Negovetić, Lorena Đurišić, Cindy Šoštarić Hadžić, Sandi Pego, Vedrana Linardić, Tomislav Petranović, Luciano Plazibat, Marko Lončar, Ivana Mišković, Elena Dizdar, Antea Valenta, Lana Gržetić samo su neka od lica koja su uživala na partyju.

Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je zabavu za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio početak najtoplijeg godišnjeg doba. Kupaće kostime, šorceve i modne dodatke, iz najnovije ELFS Cruise ljetne kolekcije, obukla su brojna poznata lica, a ovaj stylish party bio je najbolja najava za sve ono što je pred nama – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnost i morske radosti – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto!

image

Cindy Šoštarić Hadžić i Sandi Pego

ELFS

Za ovogodišnju lokaciju partyja odabran je Hotel Ambasador, jedan od najpopularnijih hrvatskih hotela s čije predivne terase se pruža impresivan pogled na cijeli Kvarner. Glamurozna Opatija i impresivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem ‘ELFS & Liburnia Hotels & Villas‘ partyju. Nives Ivanišević, Jelena Perić, Mia Negovetić, Lorena Đurišić, Cindy Šoštarić Hadžić, Sandi Pego, Vedrana Linardić, Tomislav Petranović, Luciano Plazibat, Marko Lončar, Ivana Mišković, Elena Dizdar, Antea Valenta, Lana Gržetić, Ivana Mišković, Tadija Glasnović, Iva Gradišer, Ivan Čosić, Alen Macinić, Martina Vuletić, Dora Beker, Iva Runjanin, Marijana Kusić, Helena Janušević, Sandi Imerović, Horvat Čagalj, te brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu, odjeveni u najnoviju ELFS swimwear kolekciju s njihovim prepoznatljivim bojama. Plesnim ritmovima okupljene su zabavljali DJ Nikola z Kukurini, saksofonist Aljoša Mutić te animator na bubnjevima Manuel Lupen.

image

Vedrana Linardić

ELFS

Lorena Đurišić, u modnim krugovima poznatija po svom djevojačkom prezimenu Kovač, pokazala je trudnički trbuščić. Lijepa brineta prije tri godine udala se za poduzetnika Vedrana Đurišića, a zbog njihovog vjenčanja su turbofol zvijezde Rada Manojlović i Dejan Matić pjevale na zagrebačkom Jarunu.

Među uzvanicima bila su brojna poznata imena, poput Marka Grubnića, Hane Hadžiavdagić Tabaković, Miss Hrvatske Katarine Mamić i manekenki Mije Matić, Lune Valas i Vedrane Linardić.

image

Lorena Đurišić

ELFS

Esencijalni dio sofisticirane resort kolekcije čine nostalgični, svevremenski i luksuzni kupaći kostimi i šorcevi. Stvoreni za plažu, ali jednako stylish i ako ih se kombinira s ostatkom ljetne garderobe, ELFS kupaći kostimi mogu se nositi od jutra do sutra. Jednostavni, a opet efektni komadi, čija se privlačnost temelji na atraktivnom kroju i vrhunskim materijalima, izrađeni su većinom u zemljanim tonovima te plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj boji, dok su muški modeli svi istoga kroja - kratki šorc u šest različitih boja ili s prepoznatljivim ELFS uzorcima. Jednostavnost, nježni romantični volani, asimetričnost i visoki struk, odgovaraju tijelu svake žene i glavne su karakteristike nove kolekcije ELFS kupaćeg asortimana, a tu su i šarene marame te veliki slamnati šeširi, koji su najpoželjniji ljetni modni dodatak ove sezone.

image

Na Elfs partyju čitala se Gloria

ELFS

Kako bi uzvanici koji su stigli na još jedno ELFS druženje mogli opušteno uživati, pobrinuo se idealan domaćin Liburnia Hotel & Villas. Na pool partyju premijerno su predstavljene naočale Gloria & Elfs, koje će biti u prodaji samo uz magazin Gloria od 23. lipnja. Gosti su sa zanimanjem uz bazen čitali novi broj Glorije, a nema tko nije zavirio u veliki ljetni horoskop koji darujemo svim čitateljima.

image

Alen Macinić i Lana Gržetić

ELFS
image

Elena Dizdar i Antea Valenta s prijateljicom

ELFS
image

ELFSI s Nives Ivanišević

ELFS
image

Helena Janjušević i Luciano Plazibat

ELFS
image

Horvat Čagalj i Petar Morić

ELFS
image

Ivan Ćosić

ELFS
image

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica

ELFS
image

Ivana Mišković i Tadija Glasnović

ELFS
image

Jelena Perić

ELFS
image

Maja Grgurić i Sandi Imerović

ELFS
image

Maja Uremović

ELFS
image

Marko Lončar

ELFS
image

Martina Vuletić i Dora Barker

ELFS
image

Mia Negovetić i ELFS-i

ELFS
image

Mia Negovetić

ELFS
image

Nina Matijaš s prijateljicama

ELFS
image

Tomislav Petranović

ELFS

Linker
25. travanj 2024 17:31