Poslovni uzlet

Novi posao: Ante Todorić i njegova trudna partnerica Petra Kaćunko slavili u Splitu

Ante i Petra koji su u vezi četiri godine i za nekoliko mjeseci očekuju prinovu, osim što su privatni partneri, zajedno su pokrenuli i posao, agenciju za prodaju luksuznih nekretnina te su u samo dva mjeseca otvorili urede u Zagrebu i Splitu.

Na sinoćnjem otvorenu poslovnice Regent Real estate agency, u Splitu, okupio se veliki broj poznatih, a najveće zvijezde bilu su vlasnici agencije za prodaju luksuznih nekretnina, privatni i poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić.

image

Ekipa agencije Regent Real Estate

MARIO POJE

‘‘Prije otprilike dvije godine, moja Petra i ja, zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke, počeli smo razgovarati o ideji o Real Estate-u, uspjeli smo se dogovoriti, realizirati te napraviti jednu od najboljih Real Estate kompanija. Okupili smo fenomenalan team od preko 20 ljudi, a u vrlo skoroj budućnosti očekujemo i puno veći broj. Prije dva mjeseca otvorili smo zagrebački ured, sada splitski, a idemo i dalje. Jako smo ponosni što smo u smo u samo dva mjeseca poslovanja, danas ulistali 500. luksuznu nekretninu. Cilj nam je svima koji prodaju, kupuju i grade nekretnine biti na raspolaganju 24 sata, a ekipa koju smo složili, za to je spremna. Svakako se posebno želim zahvaliti mojoj Petri, bez koje Regent sigurno ne bi sjao ovako kako sjaji.‘‘ –kazao je Ante Todorić, stariji sin Ivice Todorića, na otvaranju nove poslovnice agencije za prodaju nekretnina koju vodi s Petrom Kaćunko koja očekuje njihovo prvo dijete.

image

Ante Todorić s partnericom Petrom i mlađim bratom Ivanom

MARIO POJE
image

Na svečano otvorenje novog ureda stigli su Ana i Joško Čagalj Jole

MARIO POJE

‘‘U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana. Kako već imam iskustva s dvije trudnoće, sada se osjećam sigurnije i opuštenije, ali svako drugo stanje je jedinstveno i drugačije. Ipak, manje se brinem o nekim stvarima koje su me mučile prije. Spol nismo otkrili ni najbližima jer želimo da bude iznenađenje.‘‘, kazala je rova ođena Splićanka, diplomirana ekonomistica nedavno za Gloriju, otkrivši kako je s Antom Todorićem četiri godine u vezi.

image

Ante Todorić i Petra Kaćunko s poslovnim partnerima Silvijom Roguljićem i Ivicom Varvodićem

MARIO POJE MARIO POJE

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja sredinom 2019., vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb - Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorima, domu obitelji Todorić. Petra se u Zagreb doselila s dvoje djece iz prvog braka, dok Ante ima troje djece iz braka s bivšom misicom Martinom Novosel.

Linker
22. travanj 2024 06:05