NESEBIČNE

Ovacije za neustrašive! Francuski kozmetički div izabrao žene heroje godine!

Dobitnicama su iz publike u Los Angelesu zapljeskale najveće zvijezde poput Helen Mirren, Felicity Huffman, Camile Cabelo, H.E.R. i brojnih drugih.

Imena Susie Vybiral, Mindy Atwood, Radhike Shah, Susan Burton i ostalih dobitnica L‘Orealove godišnje nagrade "Women od Worth" široj javnosti ne znače i ne govore mnogo, no upravo su te jake žene svojim djelovanjem u lokalnim zajednicama napravile razliku i omogućile bolji život najnezaštićenijim i najugroženijim skupinama.

image

Felicity Huffman i William H. Macy čestitali su Susan Burton na nagradi

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Svoj rad, svoje vrijeme, znanje, kontakte i entuzijazam one su posvetile poboljšanju životnih uvjeta djece s posebnim potrebama, obitelji na rubu egzistencije, zlostavljanih i seksualno traumatiziranih maloljetnika, te oboljele djece i drugih skupina čije su potrebe za zaštitom, terapijom i stručnom skrbi iznimne, ali njima i često nedostupne.

image

Glumica, aktivistica i model Amelie Zilber

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Zbog toga su Susie, Mindy, Radhika, Susan i druge bile glavne zvijezde gala svečanosti održane u Los Angelesu, te zaradile ovacije publike među kojima su bile najveće zvijezde Hollywooda i šoubiznisa poput Helen Mirren, Felicity Huffman, Camile Cabello, H.E.R. i brojnih drugih.

image

Model i influenserica Kara Del Toro

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Vi ste naši heroji! Vaša snaga, predanost, neustrašivost, nesebičnost i entuzijazam su naša inspiracija! Sve mi pomažemo, često i mnogo, kako same sebe uvjeravamo, ali sve to je sitnica u odnosu na to što vi pružate drugima. Zato ne oklijevajte, zovite nas kad zatrebate našu pomoć, sve mi smo tu večeras zbog vas", izjavila je Helen Mirren čestitajući dobitnicama koje su nagrađene - ovacijama.

image

Australska glumica Katherine Langford

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Kantautorica Gabriella Sarmiento Wilson poznatija po umjetničkom imenu H.E.R.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Pjevačica Camila Cabello

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 12:56