Milan Marić

 GLORIA.RS
KAZALIŠNO GOSTOVANJE

Povratak srpske zvijezde s urnebesnom bračnom dramom: ‘Vidimo se u Zagrebu‘

Srpski glumac Milan Marić, zvijezda filma ‘Toma‘ i serijala ‘Pad‘, u Zagreb stiže s hit predstavom ‘Hotel 88‘.

Srpski glumac Milan Marić, zvijezda filma ‘Toma‘ i serijala ‘Pad‘, u Zagreb stiže s hit predstavom ‘Hotel 88‘.

Beogradski glumac Milan Marić našoj je publici najpoznatiji po ulozi u hit filmu "Toma" redatelja Dragana Bjelogrlića u kojem je odigrao naslovnu ulogu - pjevača Tome Zdravkovića, na malim ekranima upravo ga gledamo u serijalu "Pad", snimljenom prema dramatičnoj sudbini crnogorskog glumca Žarka Lauševića u kojem također igra glavnu ulogu, a gledatelji u Zagrebu opet će ga moći vidjeti uživo u hit predstavi "Hotel 88" s kojom je već gostovao u Opatiji, Zagrebu i Osijeku.

Predstava redatelja Staše Koprivice izvodi se 13. ožujka na Sceni Vidra, te 24. travnja u Satiričkom kazalištu Kerempuh. S velikim uspjehom izvodi se već šest godina, a Marić je u podjelu s kolegama Anđelom Jovanović, Tamarom Krcunović i Vladimirom Aleksićem uskočio preklani, kao alternacija kolegi Andreju Kuzmanoviću.

image

Milan Marić

PRESS

"Gledao sam je u Beogradu i s ostatkom publike plakao od smijeha, pa sam bio presretan kad su mi ponudili da se pridružim . Igramo je svakog mjeseca u Beogradu i Novom Sadu, obišli smo s njom cijelu Srbiju i regiju, a upravo se spremamo i na američku turneju. I jedva čekam ponovne izvedbe u Zagrebu", kaže Marić.

image

Ekipa predstave ‘Hotel 88‘

PRESS

Hotel 88 romantična je priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije, a nastala je po motivima teksta “Privatni životi” N. Kauarda.

"Zamislite da na svom bračnom putovanju u hotelu sretnete bivšeg muža koji je također došao na medeni mjesec sa svojom novom suprugom? Upravo to se dogodilo Ani i Marku, glavnim junacima predstave Hotel 88. Tijekom te sudbonosne noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u doživjet će urnebesne promjene", kaže redatelj Staša Koprivica.

image

Milan Marić

GLORIA.RS

"Obožavamo je igrati. I kad smo umorni ili tužni, dobijemo takvu energiju od publike, da izađemo sretni i izliječeni. Nevjerojatna je ta razmjena", kaže glumica Tamara Krcunović koja se veseli skoroj 500. izvedbi "Hotela 88", a pamti i prvu zagrebačku izvedbu lani koju je vidjelo više od osamsto gledatelja u Tvornici kulture.

Linker
26. travanj 2024 21:11