FAVORIT PUBLIKE

Poznati su svi finalisti: Baby Lasagna jedini dobio ovacije, u 10 sati ima 170 tisuća pregleda

Nakon druge polufinalne večeri Dore, poznato je i preostalih osmero finalista koji će se u nedjelju boriti za odlazak na Euroviziju.

I u drugoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg izdanja Dore imali smo priliku čuti 12 izvođača od kojih je njih osam prošlo u finale koje će se održati u nedjelju, 25. veljače. Najviše ovacija prije i nakon nastupa dobio je favorit ovogodišnjeg natjecanja Baby Lasagna koji je u natjecanje zapravo ušao kao rezerva, nakon što je od nastupa odustala pjevačica Zsa Zsa.

image

Baby Lasagna

RENATO BRANĐOLICA/HRT

Da najviše interesa ima upravo za njegovu pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" pokazuje i to što njegov nastup na YouTubeu u samo deset sati ima više od 170 tisuća pregleda. Iz druge polufinalne večeri iza njega je Natalie Balmix s gotovo 30 tisuća, a više pregleda ima samo Let 3, koji je doduše nastupio i dan ranije, s 276 tisuća pregleda.

Ovo je drugih osam finalista koji su glasovima publike odabrani da će se boriti za nastup u finalu Dore.

Alen Đuras

Natalie Balmix

Boris Štok

Baby Lasagna

Vatra

Damir Kedžo

Lara Demarin

Marcela

Finale nisu uspjeli izboriti Lu Dedić, The Splitters, James Night i ET.

Finalna večer u kojoj će se odlučiti tko će nas predstavljati na ovogodišnjoj Euroviziji održat će se 25. veljače gdje će nastupiti ukupno 16 izvođača. Uz ove iz druge polufinalne večeri, ponovno ćemo vidjeti nastupe prvih osmero finalista među kojima su Let 3, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Saša Lozar, Pavel, Eugen, Stefany, Vinko Ćemeraš i Lana Mandarić.

Linker
08. ožujak 2024 08:05