Na čarobnom Krfu

Prsten je tu: RTL-ova voditeljica zaručila se na ljetovanju

Prvo rođendanski kokteli i torta, a potom i zaručnički prsten; voditeljica i reporterka na najbolji je način iskoristila tjedne odmora koje s dugogodišnjim partnerom provodi u Grčkoj.

Ida Hamer, RTL-ova voditeljica i reporterka, s ljetovanja će se vratiti „pojačanog” ljubavnog statusa. Zagrepčanka se upravo sa svojim dugogodišnjim partnerom odmara na grčkom otoku Krfu, a sudeći po najnovijoj objavi na Instagramu, boravak u mediteranskom turističkom raju bio je idealna prilika da se zaruče.

Prije nekoliko dana Ida je na Krfu, na kojem se odmara već gotovo dva tjedna, proslavila i 28. rođendan, a sada su plavokosa voditeljica i markantni inženjer strojarstva dodali još jedan važan datum u svoj zajednički život. Uz fotografiju u kojoj je u prvom planu Idina desna ruka s prstenom na prstenjaku, mlada novinarka nije napisala ništa, samo je stavila znak srca. No, prijatelji, kolege s RTL-a i ostali pratitelji shvatili su poruku te požurili sa čestitkama.

image

Ida Hamer već danima istražuje ljepote Krfa

IDA HAMER/INSTAGRAM

Donedavno su gledatelji Idu Hamer uglavnom mogli vidjeti u reporterskim prilozima za emisije RTL Danas i RTL Direkt, a otprije nekoliko mjeseci okušava se kao voditeljica zabavne emisije Top.hr. Novi izazov ju je razveselio te je izrazila nadu da će puno učiti i raditi te ispuniti očekivanja, i publike i svoja, kako je napisala u ožujku. Dosad je u emisiji već ugostila brojna poznata lica domaće glazbe, pa smo je mogli gledati u razgovorima s Miletom Kekinom, Huseinom Hasanefendićem Husom, neponovljivom Josipom Lisac i mnogim drugima... Ljetna stanka Idi je počela 15. srpnja, a očigledno je koristi na najbolji mogući način.

Linker
22. travanj 2024 16:27