Promo
u glipoteci

R'N'B Weekend festival otvorio svoja vrata svim ljubiteljima gastronomije

U vrtu Gliptoteke HAZU održano je otvorenje R'N'B Weekenda. Uz probrane plesne ritmove Ozrena Kanceljaka, fine koktele Marina Nekića i ukusne  zalogaje zagrebačkih restorana započeo je gastronomski događaj.

Jedan od načina za provesti sunčani vikend je i ovaj. Za vrijeme Festivala koji je otvorio svoja vrata publici možete guštati u dobroj klopi poznatih zagrebačkih restorana, craft pivama iskusnih pivara, a za kavoljupce tu su kave iz različitih dijelova svijeta. Kako bi vam program na nekoliko punktova bio pri ruci, plasirana je i istoimena aplikacija koju možete skinuti.

Pričat će se tako o kruhu i revoluciji koju je pokrenuo u posljednjih godinu dana, hrvatski chefovi poput Tvrtka Šakote, Hrvoja Kroflina, Gorana Kočiša i Vedrana Petranovića otkrit će vam što je to zapravo moderna hrvatska kuhinja, a slastičari poput Tee Mamut i Roberta Hromalića pustit će vas da zavirite na kratko u njihov svijet. Spremno je čak 20 panel diskusija, a uz kupljenu ulaznicu imate pristup na sva predavanja u dvoranama Weekend (Kaptol Boutique Cinemas) i Weekendica (Gliptoteka) te party program koji će se održati u klubu Gliptoteke.

Promo

Vrsni DJ-i su također uključeni u cijenu kupljene ulaznice i iz Londona za ovu priliku dolaze Horse Meat Disco.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
23. travanj 2024 15:08