SVI LOOKOVI

U čast Davidu: Pogledajte kako su Romeo, Cruz i Brooklyn Beckham rekonstruirali tatine frizure

Na londonskoj premijeri Netflixovog dokumentarnog serijala okupila se kompletna obitelj glavne zvijezde Davida Beckhama.

Cijela obitelj stigla je sa zvijezdom večeri Davidom Beckhamom na londonsku premijeru prve dvije epizode Netflixovog dokumentarnog serijala posvećenom životnom putu proslavljenog engleskog nogometaša i menadžera.

image

Obitelj na okupu: Mia Regan, Romeo Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Beckham

HENRY NICHOLLS AFP

Dokumentarni serijal "Beckham‘ u četiri epizode prati odrastanje dječaka iz radničke obitelj i njegovu transformaciju u jednu od najvećih globalnih zvijezda uopće, čemu je kumovao i njegov brak s glazbenicom Victorijom Adams iz megapopularnog benda Spice Girls.

image

David i Victoria Beckham

HENRY NICHOLLS AFP

"Kad sam započeo karijeru 90-ih u Manchesteru, postojala je sjajna glazba i sjajna scena, a Manchester United bio je jedan od najuspješnijih klubova. U filmu je sve to dokumentirano, pa se nadam da će ga gledati i generacije koje dolaze. Jer imamo na što biti ponosni", izjavio je David Beckham.

image

I Harper Beckham je podržala tatu

HENRY NICHOLLS AFP

U filmu su korišteni mnogi ekskluzivni materijali, poput fotografija iz privatnog albuma, dosad neobjavljenih snimki, razgovori s članovima obitelji, prijateljima, kolegama i suradnicima, a veliki dio posvećen je i Beckhamovom privatnom životu.

image

Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz Beckham

HENRY NICHOLLS AFP

Već je prva najava dokumentarnog serijala "Beckham" koji se od 4. listopada prikazuje na Netflixu - digla prašinu, jer je Sandra Beckham, Davidova majka, pred kamerama ispričala svoje strahove koji su je obuzeli kad je njezin sin započeo svoju vezu sa slavnom spajsicom. "Bojala sam se da će zbog nje izgubiti sve za što je toliko teško radio. Bilo je očito kako je zaluđen njome i činilo nam se da je u tom razdoblju nogomet pao u drugi plan. Jedino što ga je zanimalo bila je Victoria...", ispričala je Sandra Beckham.

image

Anna Wintour nije propustila premijeru

HENRY NICHOLLS AFP

David i Victoria Beckham zajedno su 26 godina: suprugu je zaprosio 1998. dijamantnim prstenom vrijednim 65 tisuća funta, a vjenčali su se 1999. u dvorcu Luttrellstown Castle u Dublinu. Dokaz njegove ljubavi su i brojne tetovaže kojima je ukrasio svoje tijelo: ima ih više od pedeset, a gotovo sve su posvećene njihovoj ljubavi te sinovima Brooklynu, Romeu, Cruzu i kćeri Harper.

image

Bivša nogometašica Alex Scott

HENRY NICHOLLS AFP
image

Victoria Beckham iz prikrajka je promatrala suprugov dolazak pred fotoreportere

HENRY NICHOLLS AFP
image

Vođa tima Red Bull F1 Christian Horner s kćerkom Bluebell

HENRY NICHOLLS AFP
image

TV voditelj i glumac James Corden

HENRY NICHOLLS AFP
image

Model Isabela Grutman

HENRY NICHOLLS AFP
Linker
21. travanj 2024 11:10