Nov život serijala

Vraća se ‘Znam što si radila prošlog ljeta‘, pogledajte kako danas izgledaju zvijezde originala

Dok se čeka odluka dvoje glavnih glumaca, karijeru je već počela oživljavati najpopularnija od četvorke, Sarah Michelle Gellar. Novim životom živi i serijal "Vrisak".

Nakon prošlogodišnjeg oživljavanja filmskog serijala "Vrisak" čiji će se najnoviji, šesti dio, početi prikazivati 10. ožujka, u Sony Pictures dobili su ideju kako bi i oni mogli udahnuti nov život svom slasherskom adutu – serijalu "Znam što si radila prošlog ljeta". Deadline je objavio da se s Jennifer Love Hewitt i Freddijem Prinzeom Jr., glavnim zvijezdama originalnog filma iz 1997. godine, pregovara o tome da ponove uloge Julie i Raya, a gotovo je sigurno da će redateljica nastavka biti mlada Jennifer Kaytin Robinson, koja se dokazala u radu za Marvel Studios i Netflix. Zaplet filma još nije poznat.

image

Jennifer Love Hewitt i suprug Brian Hallisay u šetnji za halloween

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Odskočna daska

Podsjetimo, originalna priča vrti se oko četvero prijatelja iz malog primorskog grada koje povezuje strašna nesreća, a kad ih počne progoniti manijak s kukom moraju udružiti snage kako bi sačuvali glave na ramenima. Film je bio vrlo uspješan i polučio je dva nastavka (drugi nije imao gotovo nikakve veze s izvornikom), pa iako ga je kritika proglasila dosadnim, publika ga je voljela i osigurala mu dobru zaradu.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Popularnost filma dala je dobar poguranac karijerama dvoje glavnih glumaca, a možda još više sporednih – bili su to Ryan Phillippe i Sarah Michelle Gellar. Sarah i Freddie na tom su se snimanju i upoznali, a koju godinu kasnije stupili su u vezu. I danas su u braku i imaju dvoje djece.

image

Ryan Phillippe na premijeri najnovijeg filma ‘The Locksmith‘

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S vampira na vukodlake

Za razliku od supruga koji još važe bi li se vratio ili ne, no gledajući što danas snima, povratak ulozi vjerojatno bi bio dobra odluka, Sarah Michelle si je već osigurala come back, u njenom slučaju, na male ekrane. Nakon što se proslavila kao ubojica vampira Buffy, a potom neko vrijeme posvetila isključivo obitelji, sada ponovno glumi u seriji nadnaravne tematike. To je "Wolf Pack" u kojem tumači istražiteljicu koja ima opasnog posla s vukodlacima. Koliko će to trajati, ne znamo, jer je serija dobila dosta loše ocjene, nakon što je dočekana s popriličnim publicitetom i očekivanjima.

image

Jennifer Love Hewitt i Freddie Prinze Jr. u prizoru iz prvog filma ‘Znam što si radila prošlog ljeta‘

SCREENSHOT

Utišane karijere

Poslije serija "Šaptačica duhovima" i "Za istim stolom" koje su joj osigurale slavu, Jennifer Love Hewitt uplovila je u mirnije i mutnije televizijske vode, a po IMDB-u tri godine, od 2015. do 2018., nije snimila ništa. Posljednji joj je angažman akcijska serija "9-1-1". Obitelj joj je na prvom mjestu: u braku je s glumcem Brianom Hallisayem, televizijskim suprugom iz te serije, i imaju troje djece.

image

Reese Witherspoon razvija petnaestak projekata istovremeno

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Utišala se i karijera Ryana Phillipea, nekadašnjeg baby face ljepotana. Stalno nešto snima, ali s promjenjivom srećom. Njegovom najnovijem uratku, filmu "The Locksmith", gledatelji su dali vrlo slabe ocjene. No kad se to usporedi s karijerom bivše supruge...

Reese Witherspoon radi punom parom, trenutno na šest glumačkih i čak 14 producentskih poslova, pri čemu, može se reći, ima dobar nos. Izgledno je da će od svih tih projekata najprije biti realiziran treći nastavak "Plavuše s Harvarda" u kojem ćemo ponovo gledati i Jennifer Coolidge kojoj se zvijezde smiješe u zadnje vrijeme.

image

Courteney Cox u prizoru iz novog nastavlka ‘Vriska‘

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Šesto vrištanje

Kakvu će prođu imati najnoviji dio "Vriska", moći ćemo provjeriti vrlo brzo. U foršpanu ponovo vidimo Ghostfacea i ponovo zvone fiksni telefoni, ali sve djeluje mračnije nego prije, u skladu s vremenom u kojem živimo. Kao i u lanjskom nastavku i sada ćemo gledati Jennu Ortegu, ali ne i zvijezde originalnog dijela serijala Neve Campbell i Davida Arquettea.

image

U šestom ‘Vrisku‘ ponovo ćemo gledati i Hayden Panettiere

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Tu su i dalje njegova bivša supruga, Courteney Cox, u ulozi novinarke Gale Weathers, kao i Hayden Panettiere koja se "vrištanju" pridružila u četvrtom nastavku. Dane najveće slave proživjela je s "Herojima", još prije svoje dvadesete godine.

Linker
20. travanj 2024 16:17