GLAZBENA VEČER

Vraćam se, Zagrebe, tebi: Glumci pjevali divnu posvetu glavnom gradu

U suradnji HNK Zagreb i Jutarnjeg lista održana je glazbena večer pod nazivom "Vraćam se, Zagrebe, tebi" na kojoj su eminentni glumci hrvatske scene izveli pjesme posvećene glavnom gradu.

U organizaciji HNK Zagreb i Jutarnjeg lista sinoć je održan glazbeno-glumački spektakl "Vraćam se, Zagrebe, tebi" na kojem su, u režiji Nikše Kušelja i s producentom Antom Gelom, nastupili brojni poznati hrvatski glumci u suradnji s opernim pjevačima. Ispred zagrebačkog HNK tako su nastupili Alma Prica, Goran Grgić, Slavko Juraga, Ksenija Marinković, Mirta Zečević, Iva Mihalić, Ivana Boban, Jelena Perčin, Rok Juričić, Lovro Juraga, Igor Kovač, Ivan Colarić, Iva Jerković, Darija Auguštan, Gita Hajdarhodžić, Gianni Gamulin, Filip Filipović, Nikša Kušelj, Lana Barić i Franjo Kuhar.

image
DAMJAN TADIĆ/ CROPIX
image
DAMJAN TADIĆ/ CROPIX
image

Ana Begić Tahiri i Nikša Kušelj

ZELJKO PUHOVSKI/ CROPIX
image
DAMJAN TADIĆ/ CROPIX
image

Ante Gelo

ZELJKO PUHOVSKI/ CROPIX
image
ZELJKO PUHOVSKI/ CROPIX

Koncert je bio posveta velikim skladateljima, pjesnicima, aranžerima, bendovima, pjevačima, filmovima i serijama koji su opjevali Zagreb kroz različite žanrove, tako da su se mogli čuti zvuci popa, ali i navijačkih pjesama. U ovom projektu, osim građana koji su uživali u pjesmaman posvećenim Zagrebu, posebno su uživali i glumci.

image

Lovro Juraga

DAMJAN TADIĆ/ CROPIX

"Zagreb je grad u kojem sam rođen, Zagreb je grad u kojem odrastam, gdje god se ja selio, Zagreb će uvijek biti moje doma", izjavio je za Jutarnji list glumac Lovro Juraga, pobjednik posljednje sezone showa "Zvijezde pjevaju", a njegova djevojka, Gita Hajdarhodžić priznala je kako bi najviše voljela u karijeri spojiti pjevanje i glumu.

"Htjela bih se baviti jednim i drugim. Mislim da, kad nešto voliš, ništa nije problem", poručila je Gita, kći nekadašnje Divasice, pjevačice i psihologinje Maje Vučić.

image

Gita Hajdarhodžić

ZELJKO PUHOVSKI/ CROPIX

Glumica Jelena Perčin priznala je da joj je preseljenje u Zagreb bilo traumatično, jer je imala samo 16 godina kada je stigla u glavni grad. "Bilo mi je teško kao i svakom tinejdžeru kad ga se makne od prve ljubavi, prvog društva, ali prošlo je i to", rekla je, ali i priznala kako je sada u ljubavi sa Zagrebom već više od 20 godina.

image

Iva Mihalić i Jelena Perčin

ZELJKO PUHOVSKI/ CROPIX
Linker
18. travanj 2024 22:26