Biljana Blivajs
#OSTAJEMDOMA

Energična Indira: 'Planiram napraviti veliko pospremanje kuće i vježbati!'

Popularna pjevačica Indira Levak ne može biti mirna ni u kućnoj karanteni, zato je zasukala rukave i započela ozbiljno proljetno čišćenje...

Glazbenicu Indiru Levak najviše se brine za svoju obitelji, ali i za sve nas. Krati si vrijeme kao prava vrijedna domaćica, a osim što provodi vrijeme u kućnoj teretani, upija vitamin D na terasi sa suprugom Miroslavom i svojim brojnim kućnim ljubimcima.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Što ćeš raditi doma?
- Radit ću sve ono što nisam stigla proteklih mjeseci. Imam rublja za peglati, mogla bih i veliko spremanje napraviti, a redovito ću nastaviti trenirati u našoj kućnoj teretani koju je doslovno svojim rukama napravio moj Mirek. To su sve naše sprave Koloseum koje se mogu prilagoditi svakom prostoru. Snimat ćemo treninge pa možete s nama vježbati na Instagramu jer tjelesna forma je izuzetno bitna, to je pola zdravlja, fizičkog i psihičkog.

Čemu ćeš se posvetiti?
- Provodit ću vrijeme sa suprugom i našim životinjicama, srećom imamo terasu pa ću puno vremena provoditi na zraku.

Što ti ne smije nedostajati u frižideru?
- Piletine, riže i povrća. Naravno i čokolada je obavezna za hitne slučajeve!

O kome najviše brineš?
- Najviše o obitelji, ali brinem trenutno o svima nama, zabrinuta sam za cijeli svijet jer ovakva pandemija koja je paralizirala sve zemlje- ne pamti se! Nadam se da će ovo kratko trajati i da ćemo izaći iz ove situacije pametniji, skromniji i zahvalniji.

Je li te strah?
- Nije mi svejedno. Ni mi, ni generacije prije ovu situaciju nikada nismo doživjeli i puno je pitanja. Ali moram reći da me poruke koje stižu od Ministarstva zdravstva i Kriznog stožera umiruju jer točno govore što trebamo raditi i koji je cilj tih radnji. Zahvaljujem svom medicinskom osoblju što nesebično brinu o bolesnima, ali i svim prodavačicama i magistrama u ljekarnama koje su na radnim mjestima zbog nas.

Dragi moji, slušajte upute i ostanite doma. Uskoro ćemo se opet družiti.

Kako će izgledati tvoj dan?
- Trudit ću se držati rutine koliko je moguće, trenirati, obavljati stvari po kući, posvetiti se pisanju pjesama, dizajniranju namještaja, a što ću sve osmisliti prezentirat ću vam prvom prilikom! Mislim da je čovjeku u prirodi da se zaokupi nečime, najgore je prepustiti se lošim mislima i samo sjediti. Nakon kiše dolazi sunce pa budite spremni dočekati ga s osmijehom!


Vježbajmo s Indirom i Miroslavom!


Čitajte i:

Linker
24. travanj 2024 10:58