Jennifer Lopez 

 VALERIE MACON AFP
Nezgodna situacija

Novinar upitao Jennifer Lopez o razvodu, ona ga posramila odgovorom i mnoge ostavila bez teksta

Uslijed medijskih nagađanja o razvodu svjetski poznata diva nastavila je s promocijom novog Netflixovog filma "Atlas", no nova uloga pala je u drugi plan zbog njezine privatne situacije.

Uslijed medijskih nagađanja o razvodu svjetski poznata diva nastavila je s promocijom novog Netflixovog filma "Atlas", no nova uloga pala je u drugi plan zbog njezine privatne situacije.

Jennifer Lopez (54) i dalje marljivo radi na promociji novog Netflixovog filma "Atlas" u kojemu ima glavnu ulogu, no nova uloga pala je u drugi plan zbog njezine privatne situacije i navodnih bračnih problema s Benom Affleckom. Na konferenciji za novinare jedan od njih joj je postavio osobno pitanje: "Možete li prokomentirati vašu situaciju sa suprugom?", upitao ju je nepoznati novinar u prostoriji punoj začuđenih kolega. Simu Liu, kolega s kojim Lopez glumi u filmu, odmah se nadovezao: "U redu, nećemo ovako razgovarati. Nemoj dolaziti s tom energijom", rekao je. Lopez se tada nagnula i pogledala ravno u novinara, odgovarajući: "Možete vi bolje od ovoga" i na taj način jasno dala do znanja da je pitanje neprimjereno i da ne planira komentirati detalje svog privatnog života.

Multitalentirana zvijezda nedavno je gostovala i u studiju Jimmyja Kimmela kako bi promovirala spomenuti film i svoju dugo očekivanu ljetnu koncertnu turneju. Njezino gostovanje obilježio je emotivan trenutak koji se dogodio dok je prepričavala priču o susretu s pjevačicom i glumicom Barbarom Streisand koja se divila njezinom zaručničkom prstenu koji joj je poklonio suprug Ben Affleck. "Zamolila me da pogledam zaručnički prsten koji mi je Ben dao prije mnogo godina i prokomentirala kako je to veliki dijamant. Ja sam rekla da, jest" prisjetila se Jennifer dok je jedva susprezala suze.

Ovaj kratki razgovor o prstenu doveo je do rasprave o slavi i pritiscima koji dolaze s njom, a Barbarini mudri savjeti pratili su je tijekom cijele njezine karijere. Njezino dirljivo prisjećanje u fokus javnosti došlo je u trenutku dok cijeli svijet bruji o tome da par zbog kojeg su svi počeli vjerovati u drugu šansu, čini se, prolazi kroz bračnu krizu. Ono što su na početku bila samo šuškanja, koja su mnogi odbacili kao tračeve, sada postaje sve ozbiljnije i sve više "izvora" potvrđuje da u njihovom braku nije sve tako sjajno. Slavni par navodno više ne živi zajedno, a da je njihov odnos doista u ozbiljnoj krizi potvrđuje i činjenica da je Lopez nedavno sama stigla na crveni tepih na premijeru svog novog filma.

image

Jennifer Lopez na premijeri filma "Atlas"

VALERIE MACON AFP
image

Jennifer Lopez i glumci Simu Liu i Sterling K. Brown na premijeri filma "Atlas"

VALERIE MACON AFP

U njemu Lopez tumači Atlas Shepherd, briljantnu, ali mizantropski nastrojenu analitičarku podataka koja nema povjerenje u umjetnu inteligenciju. Nakon što se pridružila misiji hvatanja robota odmetnika s kojim dijeli tajanstvenu prošlost, njezina jedina nada da će spasiti budućnost čovječanstva od umjetne inteligencije jest da joj vjeruje. Scenarij za znanstveno-fantastični akcijski triler koji se 24. svibnja počinje prikazivati na Netflixu potpisuju Leo Sardarian i Aron Eli Coleite.

Linker
30. svibanj 2024 14:46