SHUTTERSTOCK
TREĆA SREĆA

Zaruke nakon zatvora: Boris Becker zaprosio 23 godina mlađu partnericu

Njegova je odabranica Lilian de Carvalho Monteiro, menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, a s kojom bivši tenisač trenutno živi u Milanu.

Njegova je odabranica Lilian de Carvalho Monteiro, menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, a s kojom bivši tenisač trenutno živi u Milanu.

Boris Becker zaručio se sa svojom 23 godine mlađom djevojkom. Kako piše njemački Daily Mail, umirovljeni njemački tenisač oženit će se treći put. Njegova je odabranica Lilian de Carvalho Monteiro, menadžerica procjene političkih rizika s afričkog otoka Sveti Toma i Princip, s kojom je Becker u vezi već nekoliko godina.

Par se odselio iz Ujedinjenog Kraljevstva u Milano nakon njegovog izlaska iz zatvora, u kojem je odslužio osam mjeseci od svoje dvije i pol godine dosuđene kazne zbog prikrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i prevare vjerovnika u postupku proglašenja osobnog bankrota. Njemački časopis Bunte izvijestio je kako je Becker na izlasku iz zatvora 2022. izjavio: "Preživio sam zbog njezine ljubavi. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvijek ostati s njom", rekao je tada bivši tenisač, koji se planira vjenčati unutar idućih godinu dana.

image

Beckerova odabranica je Lilian de Carvalho Monteiro

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Par se odselio iz Ujedinjenog Kraljevstva u Milano nakon Beckerovog izlaska iz zatvora

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Inače, Monteiro, koja ima tri diplome i govori pet jezika, dolazi iz uspješne obitelji. Njezin otac bio je ministar obrane Svetog Tome i Principa i predsjednički kandidat 2014. godine. Becker ju je navodno zaprosio u milanskoj katedrali još 2021. godine, no tada je vjenčanje još bilo neizvjesno zbog zatvorske kazne koja mu je prijetila. Monteiro je s Beckerom bila za vrijeme cijelog sudskog procesa, dolazila je na sudska ročišta i čak mu je poslala poljubac za oproštaj kada je bio u zatvoru prošle godine.

image

Monteiro je s Beckerom bila za vrijeme cijelog sudskog procesa

ADRIAN DENNIS AFP

"Boris je nevjerojatno zahvalan Lilian što je ostala uz njega u najtežem periodu njegova života. Rekao je: "Ona me spasila i nikada je neću zaboraviti zbog toga. Ona je žena mog novog života!", podijelio je neimenovani izvor za The Sun. Prije Monteiro, Becker je bio u braku s Lilly Kerssenberg od koje se razveo 2018. nakon devet zajedničkih godina. Brak s prvom suprugom, Barbarom Feltus, trajao je godinu dana manje. Vjenčali su se 1993., a rastali 2001. godine, nakon što je Becker priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom.

Linker
14. lipanj 2024 05:13