Jelena Rozga na otvorenju Mint cluba u Zagrebu krajem 2019. godine
 Ranko Šuvar / Hanza Media
#Ostajemdoma

Jelena Rozga vjeruje da će sve biti dobro: 'Zajedno ćemo ovo pobjediti'

Glazbenica Jelena Rozga ovih dana vrijeme provodi u zagrebačkom domu gdje krati dane gledajući serije i filmove. Za Gloria.hr otkrila je kako krati vrijeme, što je najviše u krizi oko koronavirusa brine, a imala je za sve i važnu poruku.

Splitska glazbenica Jelena Rozga brine se ovih dana za svoje i zdravlje drugih te provodi vrijeme u Zagrebu. U krizi oko koronavirusa najteže joj pada trenutna razdvojenost od obitelji i prijatelja u Splitu.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

"Moramo postati svjesni situacije u kojoj se nalazimo i ponašati se odgovorno, zato ostanite kod kuće. Čuvajte sebe i druge, a posebno starije i one kojima je to neophodno. Zajedno smo u ovome svemu i zajedno ćemo ovo pobijediti", poručila je Rozga u videu snimljenom za Gloria.hr.

Pamela Ramljak: 'Nadam se da će sve ovo proći do mog poroda'

Razdvojena od obitelji i prijatelja

Otkrila nam je i kako vrijeme provodi ovih dana, kada i sama bira ostati doma. Obožavateljica je dobrih serija i filmova pa se opušta uz prigodan program i zdravu hranu. Najteže joj trenutno pada razdvojenost od najmilijih. Strože mjere zatekle su je u Zagrebu.

Luka Nižetić: 'Najviše me brinu moje dvije babe u Splitu'

"Najviše mi trenutno nedostaju obitelj i prijatelji iz Splita", jasna je Jelena. Najvažnije je ipak, dodala je, da ovu krizu prebrodimo svi zajedno - pridržavajući se pravila i preporuka koje su nam svima dane.

Linker
20. travanj 2024 02:14