Duje Klarić / CROPIX
Splitom se priča...

Kerum ponovno djed? Sin Joško navodno čeka prvo dijete s kćeri šibenskog odvjetnika

Ako je vjerovati informacijama njegovih bliskih prijatelja, poznatog poduzetnika i bivšeg gradonačelnika Splita čeka novo veliko veselje, unuče koje će mu ovog puta podariti njegov miljenik - sin Joško.

Već nekoliko tjedana Splitom se priča kako će nekadašnji prvi čovjek grada - Željko Kerum uskoro slaviti, a doznajemo kako razlog svog veselja ni sam nije propustio podijeliti sa svojim bliskim prijateljima. Naime, njegov sin Joško navodno će postati tata. Sa svojom djevojkom Majom, inače kćerkom jednog uglednog šibenskog odvjetnika, čeka prvo dijete.

Tragom te informacije kontaktirali smo i budućeg djeda. U telefonskom razgovoru Željko Kerum nam se ljubazno zahvalio na interesu i rekao da bi volio kada bi obiteljske stvari i ostale u obitelji. Tome bi razlog mogla biti samozatajnost njegove djece - što poznati otac, poznato je od ranije, poštuje bez pogovora.

"Obiteljske su to stvari..." rekao nam je u telefonskom razgovoru.

Split 190410.
Zeljko i Josko Kerum , otac i sin, u VIP lozi Gradskog stadiona.
Foto: Fedja Klaric / CROPIX
Feđa Klarić / Hanza Media
Željko i njegov miljenik često su se kroz Joškovo odrastanje mogli vidjeti na gradskim druženjima i utakmicama.

Samozatajna djeca iz prvog braka - Neva i Joško Kerumov su ponos!

Ono što je o njegovoj djeci poznato jest da je Kerum već djed dječačića kojeg je prije tri godine njegova kćer Neva rodila u Splitu. Prinova je stigla dvije godine nakon velebne svadbe koju je Neva sa suprugom Antom Vukorepom, priredila u Joker centru. Na vjenčanju je pjevala Jelena Rozga, a Željko Kerum bio je među najveselijim uzvanicima. Iako Rozga rijetko pjeva na svadbama, za Keruma je napravila iznimku i uveselila mladence.

Neva i Ante Vukorepa zajedno su dugi niz godina, u Zagrebu su studirali ekonomiju, a po završetku studija vratili su se u Split gdje su se zaposlili i zasnovali obitelj.

Split, 100514.
Natjecanje The strongest man of Balkan u powerliftingu, dizanje utega tehnikama cucanj, bench press i mrtvo vucenje na terasi trgovackog centra Joker.
Na fotografiji: Josko Kerum urucuje pobjednicki pokal Milanu Treskavici, pobjedniku u kategoriji preko 125 kg.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Božidar Vukičević / CROPIX
Joško Kerum uručuje pobjednički pokal pobjedniku Milanu Treskavici na natjecanju koje je sam organizirao prije nekoliko godina.

Prije tri godine prvi je put postao djed, tada je njegova Neva rodila dječaka

Kerumova djeca iz prvog braka, onog sa suprugom Ankicom, iznimno su samozatajna. Joško i Neva ne eksponiraju se medijski i izbjegavaju skandale. Tek jedan, onaj otprije 10-ak godina vezao se uz ime Keruma mlađeg. Manji incident, odnosno svađa u prometu, a potom i pokoja sporna objava na Instagramu sve su što se moglo vidjeti tijekom njegova odrastanja. Danas su i ti dani iza Joška Keruma, uozbiljio se i sazrio, vodi Fitness centar unutar centra Joker, trenira borilačke sportove u vlastitoj teretani i navodno je pažljiv i susretljiv prema svim polaznicima centra koji, kao i on, njeguju ljubav prema sportu.

Kerum obožava djecu, iznimno je ponosan na činjenicu da je otac postao čak pet puta

Osim Neve i Joška, Željko Kerum otac je još troje djece - one koje je dobio u drugom braku. S Fani Horvat naime, ima dva dječaka i jednu djevojčicu. Presretan je Kerum zbog petero djece koje ima, nikad nije skrivao ponos zbog brojne obitelji koja ga okružuje. Unučad će, pak, donijeti novu dimenziju sreće u poznatoj splitskoj obitelji.

Čitajte i:

Željko Kerum i Fani Horvat - vjenčanje i šoping u Rimu

Željko Kerum s trudnom suprugom i sinovima uživa u odmoru

Željko Kerum peti puta otac

Linker
28. ožujak 2024 20:06